Menú

Lluís Recoder inaugura la Fira de Novembre

Comparteix:
11/11/2011 14:28

El conseller de Territori i Sostenibilitat avança que el dia 2 de desembre s'obrirà la C-15

Fins al diumenge dia 13, Vilanova i la Geltrú viurà de ple una nova edició de la Fira de Novembre. El conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Lluís Recoder, juntament amb l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, ha estat l'encarregat de tallar la cinta que obria el nou recinte firal, ara establert al llarg de tota la Rambla, des de la plaça de les Neus fins al monument a Francesc Macià. 

Fira de Novembre_rebuda

El conseller ha estat rebut a la seva arribada a Baix-a-mar pels membres del Consistori municipal. Després de l'obertura oficial, el conseller i l'alcaldessa, acompanyats pels regidors i regidores i altres personalitats, han passejat pel recinte firal fins a arribar a l'estand municipal, on han atès els mitjans de comunicació. 


Fira de Novembre_passejada

Gerard Figueras, regidor de Promoció Econòmica, ha donat la benvinguda al conseller i ha volgut transmetre públicament l'agraïment i la satisfacció del Govern municipal amb aquesta edició de la Fira de Novembre. Seguidament ha donat la paraula a l'alcaldessa, qui ha explicat que "aquesta edició de la Fira és un pas endavant molt positiu. Cal anar incorporant canvis per potenciar-la. Vilanova i la Geltrú està treballant perquè la nostra Fira continuï sent un referent per a tot el país".

Al seu torn, el conseller Lluís Recoder ha volgut, primerament, felicitar la ciutat per l'èxit de la Fira. "Quan el país no sap què passarà el dia de demà, Vilanova i la Geltrú ha sabut donar el tomb a la situació amb un projecte engrescador i amb il·lusió, sobre una economia i una xarxa potentíssima". El conseller també s'ha referit a l'estand municipal, on ha destacat que "més que exhibir l'obra de Govern ha obert aquest espai a la ciutat i a les joves empreses".

El conseller de Territori i Sostenibilitat ha aprofitat per explicar que el dia 2 de desembre s'obrirà la nova C-15. "L'Eix Diagonal és una infraestructura que vertebra el país i obre relacions comercials i econòmiques entre les quatre capitals –Vilanova, Vilafranca, Igualada i Manresa-. És una gran oportunitat per totes aquestes ciutats, que d'aquesta manera es poden complementar". Lluís Recoder ha explicat que la C-15 s'inaugurarà abans del que s'havia previst inicialment i ja aquest dia es podrà anar de Vilanova i la Geltrú fins a Manresa passant per l'Eix Diagonal. "Això donarà més força a l'economia del territori". 

Consulta l'àlbum fotogràfic

Totes les notícies de la fira

Fira de Novembre_inauguracio

Fira de Novembre_inauguracio

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Comerç
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració