Menú

La piscina municipal acollirà el I Trofeu Màster de Fons i Relleus

Comparteix:
05/03/2009 11:39

La competició, organitzada pel Club Natació Vilanova, es disputarà diumenge i comptarà amb alguns dels millors nedadors estatals majors de 20 anys

La piscina municipal, situada al carrer d'Olivella, serà l'escenari, diumenge a partir de les 10.30 hores, del I Trofeu Màster de Fons i Relleus, competició organitzada pel Club Natació Vilanova i destinada als nedadors majors de 20 anys.

Aquesta primera edició comptarà amb un cartell de luxe, ja que participaran alguns dels millors especialistes estatals. En aquest sentit, el nedador del CN Catalunya, Dani Serra, serà la gran atracció en la prova dels 800 metres lliures de la categoria +40 anys. El nedador català intentarà batre el rècord del món de la distància, per sumar-lo així al rècord mundial i europeu que ja posseeix en la prova dels 1500 m. lliures +40 anys i 800 metres +35, respectivament. A més, en l'extens palmarès de Serra també hi ha la participació als Jocs Olímpics de Seul 88 i als europeus de Bonn i Atenes.

Altres destacats/des nedadors/es que participaran a la prova són Loli Balbuena, del CN Calella, plusmarquista europea en la prova dels 100 m. estils individuals +50; Joaquim Giménez, del CN Atlètic-Barceloneta, recordman d'Espanya de 800 i 1500 metres lliures +75; Josep Farré, del CN Sant Andreu, que posseeix el rècord català de les mateixes proves en la categoria +60; i Joaquim Romacho, del CN Martorell, que ostenta la millor marca catalana en la categoria +40 anys de la prova de 1.500 m. lliures.

Tots aquests nedadors es trobaran en la modalitat de 200 metres lliures, de manera que es pot arribar a veure la consecució de diferents rècords estatals, europeus i/o mundials en la mateixa prova. El repte serà rebaixar la marca de 8:31:69 de Kai Ditzel.

Pel que fa als nedadors del CN Vilanova, Ariadna Díaz, campiona d'Espanya de 400 metres estils, serà la gran favorita en la categoria +25 anys. Francisco José Herrera, Oriol Marrugat, Clara Feta, Carol Fernández i Andreu García, tots ells medallistes en els Campionats de Catalunya Màsters, intentaran batre els seus rècords individuals i per equips en les proves de relleus.

Bon moment de la natació màster vilanovina
En els darrers anys, la natació màster ha anat augmentant el seu nombre de nedadors, com és el cas del CN Vilanova. El club vilanoví ja compta amb 20 nedadors d'aquesta categoria que en el darrer any van aconseguir uns grans resultats, com la victòria d'Ariadna Díaz en el campionat d'Espanya o les diverses medalles obtingudes als Campionats de Catalunya.

Dani Serra

Dani Serra

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Esport
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració