Menú

L'Ajuntament de VNG agraeix l'esforç esmerçat per tots els agents implicats en la Fira de Novembre

Comparteix:
14/11/2011 11:45

El canvi d'ubicació és ben acollit per la ciutadania i pels visitants en un cap de setmana ple d'activitats

El regidor de Promoció Econòmica, Gerard Figueras, ha valorat molt positivament el desenvolupament de la 21a edició de la Fira de Novembre. Així mateix, ha agraït l'esforç dedicat per tothom implicat en la configuració de la mostra, des dels gremis, entitats, comerços i tècnics municipals, entre d'altres.

Gerard Figueras ha definit la Fira de Novembre com "una fira de tota la ciutat, amb una assistència massiva de visitants. El recinte firal ha guanyat quant a superfície, essent ara mateix la més gran de Catalunya a cel obert". El regidor de Promoció Econòmica creu que aquest és un model de fira molt positiu, que transmet un missatge molt optimista malgrat el moment de crisi en el que estem immersos.

Des de divendres i fins diumenge, Vilanova i la Geltrú ha estat immersa en un conjunt molt ampli d'activitats. Des de la celebració de Blanc, Festival de Disseny de Catalunya, que va acollir fins a 1.115 participants procedents d'arreu de l'Estat espanyol, fins al Vilanova Shopping Night, el Festival del xató i la cuina d'hivern i la Trobada de puntaires. El bon temps ha acompanyat el desenvolupament de totes les activitats previstes i ha fet que molta gent de fora de la ciutat ens visités. En aquest sentit, els dispositius previstos tant tècnics com de seguretat i mobilitat han funcionat correctament.

Des de l'organització es van passar unes enquestes als expositors per tal que valoressin aspectes diversos de la Fira de Novembre. En general se'n desprèn una satisfacció general, sobretot pel canvi d'ubicació. El conjunt d'opinions recollides en aquesta consulta serviran per perfilar de millor manera futures edicions de la Fira. Gerard Figueras ha dit que "la valoració global mitjana ha estat d'un ‘7'. Ara caldrà veure quines són les millores que ens demanden els expositors per poder-les incorporar".

El regidor de Promoció Econòmica ha fet un repàs de les diferents ofertes que s'han desenvolupat al llarg d'aquest cap de setmana. A la plaça de la Vila, els membres de l'associació Viu Comerç, "han fet un gran esforç i una posada en escena molt bona. L'associació, que ha doblat el seu nombre d'integrants, s'està posant molt al dia i això cal agrair-los-hi. A tot això, cal sumar-hi el gran èxit de la Nit Blanca, que ha tingut una gran expectació". Al parc de Baix-a-mar s'hi van ubicar les hípiques, "que han permès als visitants conèixer la imatge de la Vilanova eqüestre i familiaritzar-se amb el món del cavall". A la rambla Principal s'hi havia instal·lat el sector de l'automoció, "un sector que tot i les dificultats generals que estan passant, a la nostra ciutat és un sector sòlid. L'exposició de vehicles clàssics ha donat un valor afegit al món del motor".

La plaça de la Mediterrània també ha tingut una gran afluència de públic, sobretot en els moments punta dels migdies i vespres. Allà els visitants podien fer un "tastet" de la cuina de casa nostra i conèixer vins i caves de la zona. En aquest espai, diumenge es va celebrar el Festival del xató i de la cuina d'hivern, festa que ha obert la Ruta del Xató d'enguany.

El regidor de Promoció Econòmica ha agraït públicament a tota la ciutat "que s'hagi fet seva la Fira. Han participat plenament. La gent s'ha fet seva tota la ciutat i aquesta ha donat la seva millor imatge. Tota la ciutat pot ser un centre comercial de primera línia per a tot Catalunya".

La Fira de Novembre 2011 ha comptat amb 256 estands i 403 expositors, dels que un 70% eren vilanovins. En aquest sentit, s'han complert al 100% les previsions d'ocupació que s'havien fet des de l'organització. El nou emplaçament de l'espai firal ha estat molt ben acollit tant per expositors com visitants, i de cara a properes edicions es pretén millorar i aprofitar-lo al màxim.


Totes les notícies de la Fira de Novembre
Descarrega't la foto

Gerard Figueras

Gerard Figueras

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Comerç
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració