Menú

Un centenar de persones participen en les primeres activitats de la Primavera Activa'09

Comparteix:
23/03/2009 12:14

Demà dimarts es durà a terme la tertúlia 'Tot recordant l’Orfeó', el darrer acte del mes de març

Els dos primers actes de la Primavera Activa'09, organitzada per la Regidoria d'Infància, Adolescència, Gent Gran i Equitat, han tingut una gran acollida. Un centenar de persones van participar en les dues xerrades que es van celebrar la setmana passada.

El primer col·loqui va ser Em faig gran, de quins recursos i serveis puc gaudir?, que va aplegar un total de 75 assistents que van conèixer quins recursos s'ofereixen a la gent gran des de la Regidoria de Serveis Social i Salut. Vols fer goig? La descoberta de la teva bellesa va ser la segona xerrada programada, en la qual van participar 25 dones que van aprendre, de manera pràctica, nous trucs per cuidar-se la pell i trobar-se millor davant el mirall.

Les activitats programades per a aquest mes de març es tancaran demà dimarts amb la tertúlia Tot recordant l'Orfeó, que recordarà moments entranyables viscuts en aquest espai, de les 17.30 a les 19 hores a l'Orfeó Vilanoví. La resta d'activitats de la Primavera Activa'09 s'allargaran fins a finals del mes de maig.

Notícia relacionada

Xerrada em faig gran, de quisnrecursos puc gaudir?

Xerrada em faig gran, de quisnrecursos puc gaudir?

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Gent gran
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració