Menú

S'organitza un concurs entre les escoles i instituts per a la campanya de prevenció de l'absentisme escolar

Comparteix:
26/01/2015 14:20

La iniciativa de la Comissió d'Intervenció Absentisme Escolar (CI-AE) s'adreça a l'alumnat de tercer de primària a quart d'ESO

La Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú vol implicar els centres educatius de la ciutat en una campanya de prevenció contra l'absentisme escolar. L'objectiu és implicar l'alumnat de tercer de primària a quart d'ESO per tal de conscienciar-los sobre la importància de l'educació i els beneficis d'assistir a l'escola. Aquest és el lema que l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET) ha fet arribar a les escoles i instituts de VNG per promoure la participació en el concurs per escollir un logotip i un eslògan que posteriorment s'utilitzarà en la campanya de prevenció de l'absentisme escolar.

Els infants i joves que hi vulguin participar poden fer-ho a través del seu centre educatiu fins a les 14 hores del divendres 13 de febrer de 2015. El concurs estableix dues categories, una d'Educació primària, per a l'alumnat de 3r a 6è de primària i una altra d'Educació Secundària per a l'alumnat d'ESO dels centres educatius de VNG i estableix dos premis per a cadascuna de les categories (logotip i eslògan de primària i secundària).

El lliurament de premis es farà el 23 de febrer de 2015, en un acte públic amb la participació de tots els centres educatius que s'hagin presentat al concurs.

concurs absentisme escolar

concurs absentisme escolar

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Educació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració