Menú

Una quarantena d'activitats complementaran la Fira Expomar

Comparteix:
06/06/2013 10:37

El divendres 14 de juny se celebrarà una jornada de presentació del port de Vilanova destinada als empresaris locals. La fira se celebrarà els propers 15 i 16 de juny

Vilanova i la Geltrú serà l'escenari, els propers dies 15 i 16 de juny, de la primera edició de la Fira Expomar, una mostra que recollirà i posarà en valor totes les potencialitats de la ciutat al voltant del mar. En aquest sentit, els visitants trobaran exposada tota l'oferta d'activitats, serveis, productes i patrimoni existent a la façana marítima.

Jornada empresarial al Port
Tot i que la fira se celebrarà de manera oficial durant el cap de setmana, el proper divendres 14 de juny es realitzarà una jornada de presentació del Port de Vilanova al sector empresarial de la ciutat. Durant aquesta trobada es presentaran els serveis, institucions i empreses que operen a les instal·lacions portuàries de la ciutat. Un cop finalitzades les presentacions, els assistents realitzaran un recorregut amb el trenet turístic per l'interior del port, el que permetrà visualitzar les instal·lacions de les empreses i institucions que hauran exposat prèviament.

Les persones interessades en inscriure's o ampliar la informació sobre aquesta jornada poden trucar al 93 814 18 18.

Aquesta trobada segueix la línia de promoció de les instal·lacions portuàries de la ciutat que l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha engegat en els darrers mesos amb presentacions a la Cruise Shipping Miami o a la Cambra de Comerç de Saragossa.

Una quarantena d'activitats complementàries
La fira comptarà amb un programa d'activitats molt ampli i variat. En aquest sentit, la mostra es durà a terme en dos espais principals, tot i que també es desenvoluparan diverses activitats en diferents punts de la façana marítima. Així doncs, la Rambla de la Pau (des del carrer de l'Àncora i fins al monument a Francesc Macià) serà l'escenari d'una mostra d'expositors en la que un total de 52 empreses, institucions i entitats de la ciutat donaran a conèixer les activitats i serveis que realitzen a la façana marítima.

El segon espai central de la Fira Expomar serà un mercat de productes artesanals que comptarà amb una decoració especial per l'ocasió. Un total de 30 parades mostraran i vendran les seves creacions artesanes, a la vegada que es realitzaran diversos tallers i demostracions d'oficis tradicionals relacionats amb el mar.

A banda d'aquests espais principals, la fira també comptarà amb una quarantena d'activitats lúdiques que complementaran els atractius de la mostra.

-Passejades en trenet turístic per la façana marítima i el port pesquer i esportiu
-Passejades a peu vora el mar (sortida a la Pasifae fins al Club Nàutic)
-Portes obertes al Museu del Mar, Torre Blava i Jaciment d'Adarró
-Visita a la Goleta Äran, embarcació amb 110 anys
-Mostra de maquetes de vaixells al Club Nàutic Vilanova
-Sortides amb caiac
-Bateigs de mar
-Exposicions, xerrades i tallers de temàtica marinera (nusos mariners, cartes de navegació, etc.)
-Contes i llegendes de la Mediterrània
-Espectacles infantils i familiars
-Havaneres
-Música en directe
-Xerrades divulgatives
-Exposició i venda d'embarcacions de segona mà
-Tallers variats

A més, la mostra coincidirà també amb la jornada de portes obertes que l'Estació Nàutica celebrarà el diumenge 16 de juny.

Vilanova s'obre al mar
L'organització de la Fira Expomar és un pas més en l'aposta de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú d'obrir la ciutat al mar i promocionar totes les potencialitats de la façana marítima vilanovina, des del vessant comercial fins al pesquer, nàutic, d'oci, cultural i patrimonial o gastronòmic. 

Consulta les activitats

Cartell EXPOMAR

Cartell EXPOMAR

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Comerç
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració