Menú

Avui comencen les obres de reposició de les rajoles del carrer dels Caputxins

Comparteix:
25/08/2008 9:16

Per aquest motiu, el carrer Santa Eulàlia es tallarà a la circulació avui i demà

La durada prevista de les obres de reposició de les rajoles del carrer dels Caputxins és de tres mesos aproximadament, preveient la seva finalització el 28 de novembre. L'Associacio de Botiguers de Vilanova Centre i l'Ajuntament de VNG van acordar que el període més adequat per realitzar les obres era entre el final de la temporada d'estiu i la campanya de Nadal. Les obres es faran per trams, a l'objecte de minimitzar les molèsties als comerços i al veïnat.

El primer tram és el comprès entre la plaça dels Cotxes i el carrer de la Mercè, aquest carrer inclòs. La previsió és que els treballs que comencen avui finalitzin el dia 26 de setembre. El carrer Santa Eulàlia es tallarà a la circulació els dies 25 i 26 d'agost

El segon tram és el comprès entre el carrer de la Mercè i el carrer de Sant Joan. Els treballs s'iniciarien el 29 de setembre i finalitzarien el 24 d'octubre. El carrer de Sant Joan restarà tancat a la circulació de vehicles.

El tercer tram és el comprès entre el carrer de Sant Joan i el carrer de Sant Pau. Els treballs s'iniciarien el 27 d'octubre i finalitzarien el 28 de novembre. El carrer de Sant Pau restarà tancat a la circulació de vehicles.

Durant les obres estarà restringida totalment la circulació de vehicles pel carrer dels Caputxins.

L'any passat van realitzar-se les obres de substitució de les canonades del gas i es va procedir a la renovació de tot el paviment. Transcorreguts uns mesos de l'acabament de les obres, l'enrajolat va començar a patir esquerdes, motiu pel qual es va preveure la seva renovació.

rajoles caputxins

rajoles caputxins

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Transport públic i mobilitat
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració