Menú

L'Escola El Cim realitza una plantació forestal prop del Mas de l'Artís

Comparteix:
07/03/2016 13:31

L'Acció ha comptat amb la col·laboració de la regidoria de Medi Ambient i de l'ADF

La comunitat educativa de l'Escola El Cim, amb la col·laboració de la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i de l'ADF (Agrupació de Defensa Forestal) va realitzar una plantació forestal a una zona propera al Mas de l'Artís per ajudar a la reforestació i recuperació de zones malmeses a causa dels incendis. 

Una vegada més, l'Escola EL Cim, membre del Projecte Agenda 21 Escolar, amb motiu del 20è aniversari va tornar a mostrar le seu compromís envers la sostenibilitat i a l'entorn amb un projecte educatiu on l'educació ambiental és un dels seus pilars.  Alumnes, pares, mares, professors i col·laboradors van gaudir d'una jornada molt entretinguda i molt enriquidora per a tots els participants amb una activitat molt beneficiosa per el nostre entorn. 

La reforestació de zones castigades pels incendis és fonamental per aconseguir que el nostre entorn natural es recuperi ja que les plantacions i la reforestació de les terres deteriorades, i els projectes socials i educatius de plantació d'arbres, produeixen sempre resultats positius, pels béns que es produeixen, i pels serveis ambientals que presten. Aquesta acció es va dur a terme el passat diumenge 28 de febrer

reforestacio

reforestacio

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Neteja, residus i reciclatge
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració