Menú

El Centre d'Esplai Drac Màgic celebra 20 anys amb un cicle de xerrades sobre educació

Comparteix:
04/03/2009 10:28

La primera de les xerrades es farà aquest divendres 6 de març a la Biblioteca Municipal Joan Oliva

El Centre d'Esplai Drac Màgic de Vilanova i la Geltrú celebra enguany el seu 20è aniversari.

Fundat l'any 1989 per un grup de nois i noies de la ciutat, el C.E. Drac Màgic ha anat canviat la seva concepció tant pel que fa al model de centre d'esplai com pel que fa al model educatiu. És per això, i aprofitant la celebració del seu aniversari, que els seus responsables han volgut organitzar un cicle de xerrades pedagògiques que serveixin per reflexionar sobre el món de l'educació en general i sobre el paper que han de jugar tant els esplais com la resta d'agents educatius en la societat actual i de futur.

La primera de les xerrades, sota el títol Educar avui: nous reptes de futur, s'ha programat per divendres dia 6 de març. Destaca la presència en aquesta primera xerrada del Síndic de Greuges per l'Infant de Catalunya, Xavier Bonalt, que estarà acompanyat de la directora del CEIP Sant Jordi, Montse Barti, i del pedagog Fermí Rodríguez.

La segona de les xerrades es farà el divendres dia 3 d'abril. Amb el títol l'Esplai ahir i avui, la xerrada comptarà amb l'assistència de ex monitors i ex monitores dels centres d'esplai de la ciutat (Anna Rovira, del C.E. la Geltrú, Míriam Perez, del C.E. l'Espurna, Jordi Sulanell, del C.E. els Grumets, Núria Morte, del C.E. la Capsa i Jana Alentorn, del C.E. Drac Màgic).

La darrera de les xerrades tindrà lloc el divendres dia 8 de maig, sota el títol Cultura Participativa. Totes les xerrades començaran a les set de la tarda, i es faran a la sala infantil de la Biblioteca Municipal Joan Oliva de Vilanova i la Geltrú.

Festes d'aniversari, exposicions, concerts i excursions són altres de les activitats que serviran per celebrar el 20è aniversari del C.E. Drac Màgic, des d'ara i fins al mes de setembre. Consulteu el programa sencer

Aniversari C.E. Drac Màgic

Aniversari C.E. Drac Màgic

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Infància
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració