Menú

Afectacions del trànsit durant la Fira de Novembre

Comparteix:
03/11/2011 13:40

S'habilitaran aparcaments i es tallarà al trànsit de vehicles els carrers propers al recinte firal

El caràcter urbà de la Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú obliga a l'Ajuntament de la ciutat a prendre un seguit de mesures que afectaran al trànsit rodat en aquells carrers propers al recinte firal, de l'11 al 13 de novembre.
Enguany els expositors de la Fira estaran ubicats a la plaça de les Neus, rambla Principal, plaça de la Vila, rambla de la Pau, Parc de Baix-a-Mar, plaça de la Mediterrània i passeig Marítim, entre el carrer del Gas i la rambla de Joan Baptista Pirelli.

Els carrers afectats per la celebració de la Fira seran els següents:

carrer del Marquès del Duero: tallat a la circulació de vehicles, de 10 a 22 hores, de l'11 al 13 de novembre. També quedarà tallat l'accés al carrer del Marques del Duero per la Rambla Samà i pel carrer Restauració. Els veïns podran accedir a la zona pel carrer d'Anselm Clavé i carrer del Parlament. Per accedir a l'estació caldrà fer-ho per la rambla de Josep Antoni Vidal i rambla de Josep Tomàs Ventosa.

carrer de l'Àncora: tallat a la circulació de vehicles, entre la rambla de la Pau i el pas sota via del carrer de Magdalena Miró, de 10 a 22, de l'11 al 13 de novembre. Només es permetrà l'accés als vehicles que hagin d'accedir al gual ubicat a la rambla de la Pau núm. 61.

carrer de la Boia: tallat a la circulació de 10 a 22h, de l'11 al 13 de novembre.

rambla de Joan Baptista Pirelli: tallada a la circulació de vehicles en sentit muntanya, entre el passeig del Carme i el carrer de Pere Jacas, de 10 a 22 h de l'11 al 13 de novembre. L'accés de vehicles a aquest tram de carrer i al carrer Meridional s'haurà de fer pel carrer de Pere Jacas o per la rambla de Joan Baptista Pirelli, en sentit mar.

carrer de Pere Jacas: tallat a la circulació de vehicles, entre la rambla de Joan Baptista Pirelli i rambla de la Pau, de 10 a 22 h, de l'11 al 13 de novembre. Es permetrà l'accés als vehicles que hagin d'accedir als aparcaments de la plaça de la Mediterrània, Vilanova Port, rambla de la Pau i carrer de Ferrer i Vidal.

passeig Marítim: del 10 al 13 de novembre es desviarà la circulació pel vial de servei del Port, entre el carrer de les Canàries i la rambla de Joan Baptista Pirelli.

carrer de Tetuan i carrer de l'Havana (cruïlla rambla Principal): de l'11 al 13 de novembre es tallarà a la circulació de vehicles en les hores de màxima afluència de visitants a la Fira.

carrer de Manuel Marquès i carrer de l'Almirall Colom (cruïlla rambla Principal): de l'11 al 13 de novembre es tallarà a la circulació de vehicles en les hores de màxima afluència de visitants a la Fira.

carrer del Jardí i carrer de Sant Joan (cruïlla rambla Principal): de l'11 al 13 de novembre es tallarà a la circulació de vehicles en les hores de màxima afluència de visitants a la Fira.

En funció del nombre de visitants i manera molt puntual, es podrien produir talls de trànsit a la rambla de Josep Antoni Vidal i de Josep Tomàs Ventosa, entre la rambla Samà i el carrer de la Unió. Aquests talls no afectarien el pas de l'autobús urbà.

Per tal de facilitar la mobilitat i l'accés de visitants, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú recomana utilitzar diversos espais per deixar-hi el cotxe. A la zona sud de la ciutat es podran utilitzar els aparcaments de la platja del Far de Sant Cristòfol, del passeig de Carme i passeig de Ribes Roges, i a la zona nord, s'habilitarà l'aparcament de la ronda Ibèrica, al davant de l'edifici judicial.  A més, s'ha arribat a un acord amb els propietaris dels supermercats Mercadona i Simply, ubicats al carrer de la Piera, per tal de poder utilitzar els seus aparcaments de les 10 a les 22 hores, el diumenge 13 de novembre.
L'Ajuntament recomana l'ús de la ronda Ibèrica i del passeig Marítim per fer els desplaçaments amb vehicle privat, i evitar la circulació per la zona centre.

Transport urbà i interurbà:

L1 i L4: De l'11 al 13 de novembre l'autobús urbà no circularà per la rambla de Salvador Samà, carrer del Marquès del Duero i carrer del Forn del Vidre. S'anul•len les parades del parc de Gumà i Ferran (Escola Pia) i rambla de la Pau (Can Pahissa). El nou itinerari del bus es farà a través de la rambla serà per la rambla de Josep Antoni Vidal i rambla de Josep Tomàs Ventosa. La parada es farà a la rambla de Josep Tomàs Ventosa (davant la Casa d'Empara).

L1 i L2: Del 10 al 14 de novembre l'autobús urbà no circularà pel passeig Marítim, entre el carrer de les Canàries i la rambla de Joan Baptista Pirelli, i ho farà pel vial de servei del Port. Les parades es faran al davant de la rambla de Joan Baptista Pirelli i al davant del carrer del Gas. 

L2: De l'11 al 13 de novembre l'autobús no circularà per la rambla de Josep Tomàs Venosa i plaça de Soler i Gustems. Queden anul·lades les parades de rambla de Josep Tomàs Ventosa, cantonada amb la rambla de la Pau, parada del carrer de Manuel Marquès, davant el CAP Jaume I, i parada de la plaça de Soler i Gustems.

Línia bus interurbà del Prat de Vilanova: El divendres 11 de novembre quedarà anul·lat la part del recorregut que transcorre pel carrer de Pere Jacas i carrer l'Ancora.Rambla de la Pau

Rambla de la Pau

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Transport públic i mobilitat
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració