Menú

Vilanova i la Geltrú acollirà la XV edició dels Premis de Prevenció d'Incendis Forestals

Comparteix:
15/11/2011 13:23

L'acte se celebrarà el dissabte 26 de novembre, i comptarà amb la presència del president de la Diputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona ha escollit Vilanova i la Geltrú per celebrar la quinzena edició dels Premis de Prevenció d'Incendis Forestals, amb els quals es reconeix públicament la feina que realitzen les agrupacions de defensa forestal (ADF) durant tot l'any, amb el suport dels ajuntaments de la província.

El Centre Cívic i Esportiu La Collada – Els Sis Camins acollirà el dissabte 26 de novembre l'acte de lliurament dels guardons, als quals opten un total de 14 candidatures, en tres modalitats. 

El Premi Rossend Montané a la qualitat de les obres de prevenció, dotat amb 4.800 euros el primer premi i amb un accèssit de 1.800 euros; El Premi Palestra a les activitats de prevenció o organització de l'extinció, amb un primer premi de 4.800 euros i amb un accèssit de 1.800 euros; i El Premi Honorífic Joaquim M. de Castellarnau que és el reconeixement públic a persones que han destacat en aquest camp, sense dotació econòmica. 

Al Premi Palestra hi opten les ADF: Burriac, Llinars del Vallès, Lluçanès, Montseny Congost, Puig de l'Àliga, Puig Vicenç i Teià. 

Al Premi Rossend Montané hi concorren les ADF: Alt Berguedà, Baix Berguedà, El Bruc, Montesmon, Querqus, Sant Salvador de Guardiola i Teià. 

I, pel que fa al Premi honorífic Joaquim M. de Castellarnau, es donarà a conèixer en el decurs de la festa. 

El lliurament dels guardons es farà a partir de les 15.30 h en el decurs de la XV Festa dels Premis de prevenció d'incendis forestals. Una celebració que començarà a mig matí, i que estarà presidida pel president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, i l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras.

ADF Puig de l`Àliga

ADF Puig de l`Àliga

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Neteja, residus i reciclatge
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració