Menú

Expomar tindrà continuïtat el 2014

Comparteix:
19/06/2013 8:33

Satisfacció de l'organització i expositors pels resultats de la primera edició de la Fira del Mar de Vilanova i la Geltrú

Al llarg d'aquest cap de setmana s'ha dut a terme Expomar, la Fira del Mar de Vilanova i la Geltrú amb un gran èxit de participació tant de públic com d'empreses i institucions relacionades amb el món de la nàutica. El regidor de Promoció Econòmica i Turisme de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Gerard Figueras ha volgut fer una valoració molt positiva de l'esdeveniment i ja ha garantit la seva continuïtat pel 2014. "La fira ha servit per posar les empreses locals relacionades amb el món del mar. Cal donar a conèixer aquest sector a la ciutat i mostrar el seu veritable potencial".

Figueras també ha volgut destacar el fet que el barri de Baix-a-mar hagi esdevingut una nova centralització per a la celebració de Fires, i va anunciar que a mitjans del mes de juliol hi haurà a aigües del port de Vilanova una trobada d'embarcacions tradicionals.

Des de l'Estació Nàutica de Vilanova i la Geltrú, el seu president, Carlos Díaz també va valorar Expomar de manera satisfactòria ja que al llarg del dos dies de la Fira es van vendre més de 400 tiquets per gaudir de les diferents activitats ofertes al llarg de la Jornada de Portes Obertes. 

Podeu consultar un ampli àlbum de fotografies d'Expomar a FLICKR clicant aquí

expomar

expomar

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Comerç
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració