Menú

Es comunica als organismes competents el contingut de dos acords del Ple sobre mobilitat

Comparteix:
12/03/2009 12:03

S'hi sol·licita intervencions per reduir el cost del peatge de la C-32, així com una sèrie de millores en el servei de Renfe

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha traslladat aquesta setmana a les administracions i organismes competents dos acords presos pel Ple municipal sobre la promoció de la reducció del peatge de la C-32 i sobre la millora dels serveis de Renfe.

El Ple municipal va aprovar el gener una moció sobre la necessitat de fomentar un model de mobilitat sostenible a la comarca del Garraf, en què es reclamava, entre d'altres, la reducció del peatge de la C-32 fins que aquest assoleixi un preu homologable a la mitjana de les autopistes de Catalunya. El contingut d'aquest acord es fa arribar ara a la Generalitat de Catalunya, per tal que el tingui en compte en la seva política de mobilitat.

Així mateix, tal com es va acordar en el Ple de febrer, ara es comunica als responsables de les companyies de Renfe, ADIF i l'ATM, a la Conselleria de Política Territorial i Obres Públiques i la Ministeri de Foment, el contingut d'una moció sobre la millora dels serveis de la companyia ferroviària. Entre d'altres, es demana la reordenació del mapa tarifari català, que s'accelerin els treballs de reacondicionament de l'estació de Vilanova i la Geltrú i que es garanteixi la velocitat comercial als temps establerts.

Autopista Pau Casals

Autopista Pau Casals

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Transport públic i mobilitat
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració