Pla d'Actuació Municipal (PAM)

PAM 2015-2019

Pla d'Actuació Municipal de Vilanova i la Geltrú

Propostes ciutadanes

Creació urgent d'un centre de Dia i Residència (CAE) de persones grans amb discapacitat que ja no poden estar al TEGAR perquè necessiten més suport i altres atencions específiques.

Proposta presentada per l'Associació de pares del TEGAR

Anotacions de seguiment

Comentari: La creació i gestió de centres de Dia i residencials, també si són especialitzats, no correspon a les entitats locals, sinó a la Generalitat de Catalunya. Tot i així, l’Ajuntament és sensible i proper a les necessitats del col·lectiu de persones amb discapacitat psíquica al llarg de tot el cicle vital, i en aquest sentit coneix perfectament la demanda, que ha estat recollida en el Pla de Xoc de l’emergència social, en el marc de l’Eix social, amb la següent acció:
“Iniciar tràmits a l’òrgan competent per reclamar la creació d’un centre de dia i
una residencia per persones amb discapacitat”.
Aquesta petició vehiculada per part de l’ajuntament aniria dirigida a la sol.licitud de creació d’un servei dirigit a les persones grans amb discapacitat, independentment del centre de procedència.

Comentaris ciutadania

6 valoracions  (6/0)
Afegeix el teu comentari

Nom
Correu electrònic

Comentari

Normes de participació i condicions d'ús
L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú no es fa responsable del contingut dels comentaris i es reserva el dret de retirar o eliminar-ne qualsevol que no respecti les altres opinions, que utilitzi un llenguatge ofensiu, difamatori, racista, violent o que atempti contra la dignitat de les persones o la legalitat vigent.IP: 54.237.183.249
Introdueix el codi del captcha

(Només es visualitzarà el teu nom, la data i el comentari)

Altres accions de l'objectiu