Menú

Torna l'Estiu Mogut, amb una desena d'activitats gratuïtes per a joves

Comparteix:
06/06/2024 14:42

El torneig de futbol sala i les activitats a la platja es combinen amb les que organitzen les entitats de la ciutat

S'ha presentat la programació de l'Estiu Mogut, les activitats gratuïtes per a joves que organitza l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú durant el mes de juliol.

La regidora de Joventut, Rosalía Márquez, ha destacat que, a banda de tornar a oferir activitats a la platja, “que sempre són les que tenen més èxit”, s'ha apostat per “continuar les activitats organitzades conjuntament amb entitats de la ciutat, com són cajón flamenco amb l'entitat Dansame, jocs de rol amb La Crida, i jocs de taula amb Daus Llunàtics”.

Entre les novetats d'aquest 2024 també destaquen les activitats que s'han organitzat amb el suport de la Regidoria d'Esports, com un taller de Freestyle amb la World Freestyle Football Association, per donar a conèixer el Campionat d'Espanya de Futbol Freestyle que se celebrarà a Vilanova els dies 13 i 14 de setembre, i un taller de Work Out amb l'entrenador personal Aleix Pachón que servirà per promocionar el programa de dinamització del parc de cal·listènia que es farà el proper curs.

Altres novetats són les activitats organitzades amb perspectiva de gènere, com el taller de bodypainting i el de disseny d'una tote bag.

Entre els clàssics, l'esperat torneig de futbol sala jove, que compta amb la col·laboració del Consell Comarcal del Garraf.

Els tallers i activitats comencen ja aquest mes de juny, divendres 28, amb un vespre de jocs de rol.

Podeu consultar aquí el programa d'activitats amb totes les dates, horaris, llocs i edats de cadascuna.

L'Estiu Mogut ofereix tallers i activitats que són un punt de trobada

L'Estiu Mogut ofereix tallers i activitats que són un punt de trobada

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Joves
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració