Menú

Els millors freestylers de l'Estat competiran a Vilanova i la Geltrú el 13 i 14 de setembre

Comparteix:
04/06/2024 11:34

La desena edició del Campionat d'Espanya de Futbol Freestyle es farà en diversos espais de la ciutat i inclourà una innovadora competició internacional de Panna

La desena edició del Campionat d'Espanya de Futbol Freestyle (SFFC) se celebrarà els dies 13 i 14 de setembre a Vilanova i la Geltrú. L'esdeveniment, que torna a la ciutat per segon any consecutiu, inclourà competicions de Batalles 1x1, Challenge, Sick Three i Batalles 3x3. Una de les novetats d'enguany és el torneig internacional de Panna 1x1, dissenyat conjuntament amb la plataforma global Panna KO.

A diferència de l'any passat, el SFFC mostrarà al públic les múltiples disciplines del Futbol Freestyle en diferents ubicacions de la ciutat. Així, el divendres dia 13, a les 16h, es podran veure les primeres rondes classificatòries a la plaça de Soler i Gustems i a Rambla Principal. Dissabte dia 14, a partir de les 10h, es faran les rondes d'eliminació a la plaça de la Vila, i a partir de les 17h hi haurà les finals al passeig Marítim.

A més de competidors de primer nivell, com l'actual campió d'Espanya i finalista mundial de la disciplina Joan Sitjar o la llegenda del freestyle i del footbag Paloma P. Mayo, l'esdeveniment comptarà amb la presència com a jutge del campió mundial Andrew Henderson, del Regne Unit, que vindrà acompanyat d'altres reconegudes figures de l'esport com el primer campió de l'SFFC ara fa una dècada, el madrileny Javi Sanz.

Anas el Arroudi, Country Leader de la WFFA a Espanya ha explicat que després de l'èxit aconseguit l'any passat, tant a nivell de participació com de públic, han volgut traslladar tot el campionat a Vilanova  i la Geltrú "Després de l'èxit de l'any passat, aquest any hem decidit traslladar l'esdeveniment íntegrament a la ciutat per portar-lo al següent nivell. Estem segurs que tant els atletes com el públic gaudiran molt del nou format".

Miguel Ángel Iglesias, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, ha destacat el potencial que té la ciutat alhora d'acollir esdeveniments esportius de gran nivell i oferir noves propostes per arribar a nous públics Volem que la nostra ciutat esdevingui un referent per als esports i les activitats a l'aire lliure, aprofitant tot el potencial que la façana marítima ofereix”. “Apostem – ha dit - per incrementar les propostes que potencien models de vida saludables per a persones de totes les edats, i en aquest sentit, confiem a consolidar-nos com a seu del Campionat d'Espanya de Futbol Freesty”

Les inscripcions per participar al campionat ja estan obertes a totes les persones interessades, a través de la  plataforma de registres Per més informació de l'esdeveniment podeu consultar la web oficial de la WFFA a www.thewffa.org/es/event/spanish-freestyle-football-championship-2024

Vilanova i la Geltrú, setembre 2023

Vilanova i la Geltrú, setembre 2023

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Esport, Turisme
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració