Menú

El govern presenta el pla d'actuació per VNG els pròxims quatre anys

Comparteix:
23/01/2024 14:40

Audiència pública dijous 1 de febrer per explicar projectes i compromisos

El govern de VNG presentarà a la ciutadania el Pla d'Actuació Municipal (PAM) i el pressupost 2024 en una audiència pública el dijous 1 de febrer. L'alcalde, Juan Luis Ruiz, ha explicat que es tracta de fer públic el "compromís amb la ciutadania per als pròxims anys" i "d'avançar totes les actuacions més estratègiques que volem impulsar. "El Pla d'Actuació Municipal" afirma l'alcalde "és el full de ruta del govern municipal per aquests pròxims quatre anys".

El document està dividit en cinc eixos: el futur de la ciutat, l'aposta per una economia transformadora, per una ciutat inclusiva, per una ciutat neta i per una administració municipal transparent. Per l'alcalde el PAM "és un document obert i és un document viu", perquè podrà anar incorporant nous projectes, tant d'entitats i associacions com del mateix govern si aconsegueix el finançament per dur-los a terme. "Pensem que si la Generalitat i el Govern de l'Estat aproven pressupost, s'obriran noves possibilitats" ha dit Juan Luis Ruiz.

El govern municipal explica que tant el pressupost de 2024 com el PAM són documents fets amb "realisme i prudència", que inclouen només accions que segur que es podran executar. L'alcalde confia, però en obtenir finançament per a més projectes el llarg dels pròxims mesos i, "anirem modificant el pressupost".

L'Audiència Pública es farà a Neàpolis (rambla de l'Exposició 59-69) a les 19 h el dijous 1 de febrer. L'Ajuntament anima a assistir-hi presencialment, però per aquelles persones que no puguin, tenen l'opció de seguir-la en directe per Canal Blau TV, ràdio i web. A més, un cop passada l'audiència, l'equip de govern anirà presentant el Pla d'Actuació Municipal i el pressupost 2024 a cadascun dels barris de la ciutat.

Podeu consultar el Pla d'Actuació Municipal i fer aportacions AQUÍ

L'Audiència es farà a l'auditori de Neàpolis

L'Audiència es farà a l'auditori de Neàpolis

Juan Luis Ruiz i Iolanda Sánchez

Juan Luis Ruiz i Iolanda Sánchez

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Alcaldia i protocol
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració