Menú

Desapareix l'adhesiu de resident per al control d'estacionament regulat de vehicles a partir d'aquest 2024

Comparteix:
29/12/2023 8:25

Els residents i autoritzats mantindran els mateixos descomptes i bonificacions, però el control d'estacionament es realitzarà a través de la matrícula

A partir del 2024 el control de l'estacionament regulat a Vilanova i la Geltrú ja no es farà a partir de l'adhesiu que es col·locava en el frontal del vehicle. Serà a través de la matricula que es verificarà el correcte estacionament dels cotxes a les zones reservades.

Tot i així, a l'hora d'aparcar el vehicle en zones d'estacionament regulat les persones residents obtindran els mateixos avantatges com fins ara. Però s'identificaran sense l'adhesiu.

Els adhesius actuals són vàlids fins al 31 de desembre de 2023 i a partir d'aquesta data no se n'emetran de nous perquè ja no seran necessaris per acreditar-se com a resident. A l'hora d'aparcar en una zona blava o verda els parquímetres o l'app de VNG Aparcaments consultaran directament la base de dades per comprovar si s'ha satisfet la taxa d'estacionament. Si s'acompleixen els requisits establerts i la persona propietària està al corrent dels pagaments amb l'Ajuntament de VNG, s'aplicaran directament les bonificacions corresponents.

Aquesta mesura té per objectiu agilitzar la gestió a l'hora de controlar els estacionaments reservats i, al mateix temps, suposa un estalvi mediambiental ja que desapareixerà la tramesa dels adhesius.

Així mateix, l'Ajuntament inicia una campanya informativa sobre aquest canvi en el funcionament de les zones d'estacionament regulat i s'adreçarà a totes les persones que constin a les bases de dades com a propietàries de vehicles amb dret als avantatges de resident.

En cas que els usuaris vulguin comprovar si tenen dret als avantatges, ho podran fer durant les properes setmanes a través de l'app, però també trucant al telèfon de VNG Aparcaments (93 810 10 71), o enviant un correu electrònic a info@vng-aparcaments.cat.

Més informació a: https://vng-aparcaments.cat/

El control d'estacionament regulat es farà a través de les matrícules

El control d'estacionament regulat es farà a través de les matrícules

Es mantenen els avantatges com fins ara

Es mantenen els avantatges com fins ara

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Espai públic, Transport públic i mobilitat
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració