Menú

La Neteja Viària reforça el servei amb la contractació de 19 persones de la borsa de treball

Comparteix:
20/06/2022 13:18

Acord dels treballadors per desconvocar la vaga

Aquesta setmana s'incorporen a la plantilla de la Neteja Viària 19 persones per fer el reforç al servei. La Companyia d'Aigües està completant les contractacions amb personal provinent de la borsa de treball.

Des de l'1 de juny VNG ha municipalitzat la neteja a través de la Companyia Municipal d'Aigües. Amb la internalització del servei, s'han subrogat 62 persones provinents de Valoriza, l'empresa que gestionava el servei fins al 31 de maig.

L'Ajuntament, després de comprovar que la documentació que va facilitar l'empresa fa un any tenia incorreccions, ha fet una revisió i finalment la Companyia d'Aigües ha subrogat fins a 62 persones.

El traspàs de personal i el conveni d'aplicació va generar un desacord amb els sindicats, cosa que va desembocar en una convocatòria de vaga. Finalment,  divendres 17 de juny els treballadors van acordar desconvocar la protesta.

La gestió municipal de la neteja viària implica un nou dimensionament del servei, que passarà de ser molt manual a ser més mecanitzat, amb la incorporació de 17 vehicles nous, que s'aniran posant en marxa a mesura que arribin. La crisi mundial de subministrament de materials està afectant les entregues i per això no ha estat possible començar la prestació del servei amb el 100% del material.

Un dels objectius de la millora és poder arribar més sovint a tots els barris de la ciutat i fer la neteja amb més profunditat. A més dels vehicles nous, també reforcen el servei els vehicles subrogats de l'anterior servei, que s'aniran donant de baixa progressivament.

La previsió és tenir el nou servei totalment operatiu a finals de l'estiu.

El nou servei de neteja viària és molt més mecanitzat

El nou servei de neteja viària és molt més mecanitzat

Noves contractacions per reforçar el servei

Noves contractacions per reforçar el servei

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Espai públic
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració