Menú

VNG prepara una jornada per potenciar l'emprenedoria i facilitar el desenvolupament de projectes

Comparteix:
17/05/2022 12:22

La sessió vol fer créixer les capacitats de les persones que volen tirar endavant un negoci

Vilanova i la Geltrú prepara una jornada dedicada a les persones que volen tirar endavant un negoci. El 27 de maig es durà a terme la primera jornada d'emprenedoria organitzada per l'ajuntament de Vilanova i la Geltrú “Emprèn VNG”, una trobada adreçada a persones que tinguin alguna idea o projecte i la vulguin dur a terme.

Amb una sèrie de xerrades, la proposta vol impulsar la cultura i les qualitats emprenedores de les persones. Al llarg del matí es presentaran diferents projectes d'emprenedors propers per tal de compartir les seves experiències i apropar els seus coneixements del món de l'empresa a les persones interessades.

La regidora d'Empresa, Conxi Martínez, explica que l'objectiu és “motivar a les persones que vulguin emprendre a la nostra ciutat, donar-los eines i encoratjar-los a materialitzar les seves idees”.

La proposta s'adreça a estudiants, tant universitaris com de batxillerat de cicles formatius i secundària, persones que han capitalitzat l'atur i tenen projectes d'emprenedoria, així com associacions empresarials, gremis i entitats de teixit productiu del territori.

El programa previst inclou una xerrada del forner Jordi Morera, una taula d'experiències amb Diego Ferreira, del restaurant Contrastes, Albert Ferrando de l'empresa Spotlio, i Maria Vallés de Mas Palou Enoturisme, així com la presentació dels serveis per l'emprenedoria que ofereixen els ens locals.

La inscripció a les jornades és gratuïta i podeu fer-la AQUÍ

 

Consulta el programa AQUÍ

La jornada es farà a Neàpolis

La jornada es farà a Neàpolis

L'Oficina Municipal d'Empresa organitza activitats de suport a l'emprenedoria

L'Oficina Municipal d'Empresa organitza activitats de suport a l'emprenedoria

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Empresa
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració