Menú

La plaça de les Neus tornarà a acollir els actes de celebració del Dia Internacional de la Dansa, aquest cap de setmana

Comparteix:
26/04/2022 14:57

Les activitats, en les que hi participen escoles i entitats de la ciutat, tenen com a objectiu donar visibilitat a la dansa i les arts en moviment

La plaça de les Neus tornarà a acollir, aquest cap de setmana, els actes de celebració del Dia Internacional de la Dansa. Una activitat que no s'havia pogut realitzar en aquest espai des de l'any 2019, a causa de les restriccions derivades de la pandèmia.

L'efemèride que marca el Dia Internacional de la Dansa és la commemoració del naixement del qui és considerat pare del ballet modern, Jean-Georges Noyer, amb l'objectiu de donar visibilitat a la dansa i les arts en moviment.

Per tal de sumar-se en aquest propòsit l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través del programa #Escena, ha dissenyat un programa que retorna a la plaça de les Neus les actuacions d'entitats i escoles. Així doncs, aquest dissabte a dos quarts d'onze del matí es farà la lectura oficial del manifest i a continuació començaran les actuacions a càrrec dels participants que s'allargaran fins a les vuit del vespre (més informació)

Els actes commemoratius del Dia Internacional de la Dansa continuaran el diumenge 1 de maig al Teatre Principal amb la proposta de dansa, premiada a la Fira de Tàrrega 2021, Migrare de la Cia. Maduixa. Un espectacle on les ballarines utilitzen  les xanques, obrint un univers de possibilitats per articular un diàleg entre la dansa, el gest i l'equilibri. (més informació i venda d'entrades)

Dia Internacional de la Dansa

Dia Internacional de la Dansa

Cia Maduixa

Cia Maduixa

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura, Escena Vilanova, Turisme
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració