Menú

La CicloExperience Garraf-Penedès preveu portar un miler de ciclistes a VNG

Comparteix:
14/02/2022 14:14

El 12 de març, marxa cicloturística no competitiva amb ruta pel territori i activitats variades

El 12 de març se celebrarà a Vilanova i la Geltrú la primera edició de la CicloExperience Garraf- Penedès, una marxa cicloturista no competitiva que vol potenciar el territori com a destí turístic esportiu i familiar.

La marxa, a hores d'ara, ja compta amb 600 persones inscrites, que sortiran amb les seves bicicletes des del passeig de Ribes Roges i podran fer un dels dos recorreguts proposats, un de 90 quilòmetres o un altre de 150. Les persones participants passaran per indrets com el pantà de Foix i les vinyes i cellers del Penedès. Paral·lelament a la marxa, la façana marítima de VNG acollirà activitats nàutiques, esportives, gastronòmiques i lúdiques, adreçades a les famílies i acompanyants.

La regidora d'Esports, Blanca Albà, explica que "la idea clau és que es tracta d'una activitat esportiva que ens porta persones a la nostra ciutat, per tant ens permet compaginar la promoció esportiva amb la promoció de ciutat".

En el mateix sentit s'ha expressat Jordi Medina, regidor de Promoció de Ciutat, que ha apostat per la desestacionalització de les activitats turístiques, amb la CicloExperience com un bon exemple. Per Medina aquesta marxa ciclista s'adiu perfectament a "una de les apostes d'aquest govern, que és, precisament, el turisme esportiu". El regidor valora el fet que la cites com aquesta porten a la ciutat activitat econòmica, i recorda que una de les demandes del sector turístic "és apostar per la desestacionalització, amb esdeveniments de projecció de ciutat".

Jordi Martí, de l'empresa AM Events, organitzadora de l'esdeveniment, ha explicat els detalls de la CicloExperience, com ara part del recorregut i les activitats paral·leles, posant l'accent en la zona de Ribes Roges, amb 10 mil metres quadrats amb foodtracks, pràctica d'esports nàutics, un torneig de vòlei platja i música, entre d'altres. "Volem plantar una bona llavor, que això es quedi a Vilanova" diu Martí, "que el cicloturisme sigui el nostre millor altaveu, que qui vingui s'ho passi bé".

La marxa cicloturística del 12 de març aposta per potenciar la igualtat sobre rodes, i també es vincula a un projecte solidari, de l'entitat Asdent. La CicloExperience compta amb el suport de la plataforma Gran Fondo World Tour, que ofereix a ciclistes experiències úniques al món al voltant d'aquest esport.

 

Més informció: https://www.laciclogarraf.com/

Jordi Martí, Blanca Albà i Jordi Medina

Jordi Martí, Blanca Albà i Jordi Medina

La CicloExperience recorrerà el Garraf i el Penedès (Foto: laciclogarraf.com)

La CicloExperience recorrerà el Garraf i el Penedès (Foto: laciclogarraf.com)

Consulta totes les notícies relacionades relacionades amb:

Esport, Turisme
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració