Menú

La Cavalcada de VNG canvia l'inici i el final del recorregut

Comparteix:
03/01/2022 10:46

No se sortirà del Castell de la Geltrú ni s'arribarà a la plaça de la Vila, per evitar punts d'aglomeració

L'evolució de la pandèmia els darrers dies ha fet valorar finalment aplicar modificacions en el recorregut de la Cavalcada dels Reis d'Orient. La tradicional sortida del Castell de la Geltrú no es produirà, ni tampoc l'arribada a la plaça de la Vila, per evitar punts estàtics del recorregut on se sol aglomerar multitud de persones. 

Per tant, tot el circuit de la cavalcada serà en moviment. Sortirà puntualment a les 18.30 h de la plaça del Pou i continuarà pels carrers habituals: carrer de la Unió, carrer del Codonyat, carrer de Tetuan, rambla Principal, avinguda de Francesc Macià, carrer del Pare Garí, plaça de Catalunya, carrer de l'Aigua, plaça de les Neus i rambla Principal, a l'alçada del carrer de Tetuan. 

Qui vulgui veure el moment en què l'alcaldessa lliura les claus de la ciutat a Ses Majestats, ho podrà fer per Canal Blau, el mateix dia 5 de gener a les 20.30 h. També es difondran aquestes imatges per les xarxes socials municipals. 

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú anima la ciutadania a anar a veure la Cavalcada. Enguany aquest esdeveniment incorpora un nou personatge, la Palmira, cartera reial i ambaixadora de la C.A.R.A.M. (Central d'Activitats Reials i Afers Màgics). 

Durant tot el recorregut és obligatori portar la mascareta ben posada.


 

.

.

Recorregut de la cavalcada

Recorregut de la cavalcada

Una imatge de la cavalcada del 2020

Una imatge de la cavalcada del 2020

T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració