Menú

La segona edició del Congrés Innovació d'Empresa i Startups mostrarà iniciatives d'èxit al Penedès

Comparteix:
28/10/2021 10:33

El 6 de Novembre VNG acollirà aquesta trobada al voltant de l'emprenedoria i la innovació

Repensar la ciutat del 2030, una ronda d'inversió amb 5 empreses emergents del territori i inversors privats, i una xerrada sobre com els fons Next Generation poden afavorir les petites empreses són algunes de les propostes del Congrés d'Innovació i Empresa. El 6 de novembre, l'Associació Tandenn i Neàpolis organitzen la segona edició d'aquesta trobada d'emprenedors per recolzar projectes empresarials en l'àmbit del Penedès.

El congrés planteja dues sessions, magistrals i 15 sessions temàtiques, a més d'activitats complementàries. La segona edició d'aquesta trobada mostrarà també iniciatives d'èxit al territori i donarà eines a les persones emprenedores per poder tirar endavant els seus projectes.

La regidora d'Empresa i Innovació, Conxi Martínez, explica que "des de l'ajuntament i Neàpolis volem donar suport a iniciatives com aquesta. Tot just ara estem sortint d'una crisi, i veiem que una gran oportunitat per les empreses és la digitalització i la innovació. Les entenem com un dels motors essencials del nou sector econòmic que està emergint de forma global i per això necessitem noves eines per ser competitius, amb el talent, amb la col·laboració, amb la innovació”

Miquel Àngel Mora, president de Tandenn, afirma que "aquí hi ha molt de talent, aquest territori és ric en talent". De fet l'associació es va formar perquè les persones que la integren "ens trobàvem en altres punts del territori" participant en activitats com aquesta. "En l'àmbit del nostre ADN hi ha ajudar l'emprenedoria".

"Aquest congrés està en la línia estratègica de ciutat basada en la innovació i que veurem també a la plaça de la Vila en la propera Fira de Novembre. Les nostres empreses han d'orientar-se als nous temps, preparar-se a les noves competències, als nous mercats i aquest congrés ens inspirarà, segur” diu Conxi Martínez, "volem que la gent hi participi, volem posar en valor la col·laboració publicoprivada, esperem que sigui tot un èxit".

La regidora també destaca la recuperació de les trobades presencials i el fet que el congrés és obert a tothom. En el mateix sentit s'expressa Miquel Àngel Mora, "Tandenn és una comunitat d'emprenedors i persones que tinguin inquietuds sobre innovació, el lema del congrés és Inspira't, Aprèn, Comparteix".

El Congrés Innovació d'Empresa i Startups es farà a Neàpolis i està emmarcat en les activitats de la Fira de Novembre 2021.

 

Més informació i inscripcions:

https://tandenn.org/2021-congres/

Presentació del Congrés

Presentació del Congrés

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Creació, innovació i tecnologia, Fires, Turisme
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració