Menú

A partir d'aquest cap de setmana torna el Pati Obert a les escoles vilanovines adherides al projecte

Comparteix:
08/10/2021 12:31

L'activitat havia estat suspesa durant un any a causa de les restriccions originades per la Covid19

Aquest cap de setmana els Patis Oberts obriran novament les seves portes, després de més d'un any sense poder-ho fer, a causa de la situació sanitària i les restriccions derivades de la #covid19

El projecte, iniciat l'any 2010, és fruit del treball transversal entre el Servei d'Educació de l'IMET, i les regidories d'Esports, Participació Ciutadana i Convivència, amb l'objectiu de posar a l'abast de la ciutadania els patis i les instal·lacions esportives exteriors de cinc escoles de Vilanova i la Geltrú.

Aquests espais donen resposta a la demanda ciutadana de disposar de més zones lúdiques, de joc i esportives, i alhora s'aconsegueix que disminueixin els actes vandàlics associats a un ús inapropiat de l'espai.

En l'actualitat formen part del projecte les escoles Ginesta, Llebetx, Canigó, Arjau i Ítaca. Cal destacar la col·laboració de les associacions de veïns del Tacó i del Barri de Mar, i de les AFAS de l'escola Llebetx, Canigó i Ítaca, que vetllen pel bon funcionament i ús de les instal·lacions.

Cada escola estableix un horari d'utilització del Pati Obert, i com en qualsevol  espai compartit cal seguir una normativa d'ús.

Més informació: https://www.imet.cat/pati_obert

 

Escola Ítaca

Escola Ítaca

Escola Llebetx

Escola Llebetx

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Convivència, Educació, Esport, Participació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració