Menú

Les matemàtiques, protagonistes de l'exposició que aquest divendres s'inaugura a La Sala

Comparteix:
07/10/2021 11:52

La mostra pretén despertar i fomentar les vocacions científiques i tecnològiques dels més joves

Aquest divendres s'inaugura, al Centre d'Art Contemporani La Sala, l'exposició Experiències Matemàtiques + Steam. Es tracta d'una exposició conjunta del Museu de Matemàtiques de Catalunya (MMACA) i la UPC – Vilanova, que està inclosa en la programació de la nova temporada #escenavilanova.cat

La regidora de Cultura, Mercè Mateo, ha destacat la importància d'aquesta exposició que arriba a Vilanova i la Geltrú amb motiu del 50è aniversari de la UPC. "Som una ciutat universitària i del coneixement i, gràcies a aquesta relació tan viva i estreta que tenim amb la UPC, hem pogut aconseguir que el Museu de les Matemàtiques ens portés aquesta exposició que realment promet i és una joia. Trigarem molt de temps en poder tornar a tenir a la ciutat una exposició d'aquesta categoria".

La mostra té com a objectiu apropar als visitants els conceptes i el pensament matemàtic, mitjançant la manipulació d'objectes i el plantejament de reptes de forma atractiva i senzilla.

En aquesta exposició es destaca també la importància del pensament matemàtic com la base per la ciència, la tecnologia, l'enginyeria i les arts. En aquest sentit es pretén despertar i fomentar les vocacions científiques i tecnològiques dels més joves i, alhora, donar a conèixer els estudis que s'imparteixen a la UPC – Vilanova, com són els estudis de mecànica, electricitat, electrònica, disseny industrial, informàtica i tecnologies del mar.

La mostra està comissariada per Jaume Pérez i es podrà visitar fins al 12 de desembre, de dimarts a dissabte de 18 a 20 hores i dissabtes, diumenges i festius, d'11 a 14 hores.


 

L'exposició es pot visitar fins al desembre a La Sala

L'exposició es pot visitar fins al desembre a La Sala

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Creació, innovació i tecnologia, Cultura, Educació, Escena Vilanova, Turisme
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració