Menú

Torna el premi ‘Carta al maltractador'

Comparteix:
21/09/2021 10:51

L'alumnat de secundària i batxillerat participa en aquesta iniciativa per promoure la sensibilització del jovent davant la violència masclista

Des de fa 21 anys, l'Associació de Dones Feministes La Frontissa i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú convoquen el premi “Carta al maltractador”, per promoure la sensibilització dels i les joves davant la violència masclista, amb la redacció d'una carta original i inèdita que no hagi estat premiada en d'altres concursos.

El concurs es convoca en el marc de la commemoració del Dia internacional contra la violència vers les dones, el 25 de novembre, i la novetat d'enguany és que les cartes s'enviaran en format digital, no en paper, per facilitar el procediment al professorat i per complir amb les mesures sociosanitàries.

Les cartes, que aniran signades amb un pseudònim, es faran arribar a la Regidoria de Convivència i Equitat per part de cada centre educatiu abans del 15 de novembre.

El premi està adreçat a l'alumnat dels centres educatius de Vilanova i la Geltrú que tingui entre 14 i 18 anys.

En la valoració de les cartes presentades es tindrà en compte l'adequació del text a la temàtica del premi, la vessant literària i la vessant social. La selecció es farà per un jurat composat per tres membres que designaran les entitats organitzadores.

L'acte de lliurament del premi es farà el dia 19 de novembre, a les 18 h, a la Sala Noble de la Casa Olivella.

Més informació

El lliurament de premis es tornarà a fer a la Casa Olivella

El lliurament de premis es tornarà a fer a la Casa Olivella

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Dones
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració