Menú

Reobertura del Centre de Dia del CAPI de Baix a Mar

Comparteix:
21/06/2021 12:45

A partir d'aquesta setmana hi podran tornar de manera progressiva les persones usuàries d'aquest servei, amb capacitat de fins a 20 places

A partir d'avui dilluns 21 de juny, el Centre de Dia del CAPI de Baix a Mar torna a obrir al públic, després del seu tancament a causa de la pandèmia.

El centre, gestionat per l'Organisme Autònom Municipal Assistència Integral i Sanitària (AISSA) compta amb un total de 20 places de caràcter públic. A partir d'aquesta setmana es reobrirà el servei amb 10 persones usuàries, totes elles vacunades contra la Covid-19. L'increment presencial de les persones usuàries, així com de l'horari del centre serà en funció de la dinàmica i del relaxament de les mesures establertes per als centres diürns, destinats a la gent gran.

Un centre de dia és un servei d'acolliment diürn que complementa l'atenció pròpia de l'entorn familiar, amb els objectius d'afavorir la recuperació i el manteniment de l'autonomia personal i social, mantenir la persona en el seu entorn personal i familiar en les millors condicions i proporcionar suport a les famílies en l'atenció a les persones grans dependents.

El centre de Dia CAPI és una experiència única, ja que es troba integrat en un centre d'atenció primària de salut, en aquest cas un centre Integral, que atén les persones en el seu vessant sanitari i també social.

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Gent gran, Salut, Serveis a les persones
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració