Menú

Les biblioteques municipals de VNG estrenen un nou servei al barri de Mar: El Bibliomercat

Comparteix:
21/06/2021 10:07

El servei es posarà en funcionament el 29 de juny, coincidint amb la celebració de la Setmana del Mar

A partir del 29 de juny, el barri de Mar comptarà amb un renovat servei de la xarxa de Biblioteques Municipals: El Bibliomercat. Un servei, que s'estrena coincidint amb la celebració de la Setmana del Mar, i que neix amb l'objectiu d'ampliar l'oferta bibliotecària a la ciutat i atraure a nous públics.

El Bibliomercat, que fins abans de la pandèmia s'oferia de manera mòbil a la plaça del Mercat els divendres al matí, canvia de format i passa a ocupar físicament una de les parades situades dins el recinte del Mercat de Mar.

Amb motiu de l'estrena, s'han programat dues activitats:

  • Dimarts 29 de juny a les 17.30h

Hora del conte: Cuinetes, a càrrec de Vivim del cuentu.
En aquesta sessió els protagonistes són les fruites, les verdures, les llegums i molts altres aliments. Inscripcions

  • Divendres 2 de juliol a les 12 h

Concert: Socarrel. El trio de reggae format pels vilanovins Eloi Contreras, Josep Contreras i Pep Vila-d'Abadal inauguraran el servei de biblioteca del Mercat de Mar amb una actuació musical. Inscripcions

El Bibliomercat és un servei de proximitat que pretén apropar la lectura a aquelles persones que per raons diferents (proximitat, desconeixement, hàbits...) no van a les biblioteques. És gratuït i obert a tothom, i ofereix els mateixos serveis que qualsevol biblioteca pública: préstec i consulta del fons de llibres i publicacions periòdiques, la possibilitat de demanar el carnet d'usuari i reservar documents que no es troben a la biblioteca mòbil però sí a les biblioteques de la ciutat i a la Xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya.

A banda d'aquests serveis habituals a les biblioteques públiques, el Bibliomercat també oferirà una programació periòdica d'activitats de foment lector i de promoció cultural per a tots els públics, prioritzant l'adaptació a les necessitats del barri, de la seva ciutadania i entitats.

L'horari d'obertura al públic serà els dimarts de 17 a 20 hores (de 17.30 a 20.30 els mesos d'estiu) i els divendres de les 10 a les 13.30 hores.

Aquest nou servei és fruit de la col·laboració del Departament de Cultura, mitjançant la Xarxa de Biblioteques Municipals, i el Departament de Promoció econòmica, mitjançant el Mercat Municipal de Mar.

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Biblioteques, Cultura, Mercats
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració