Menú

Trobada amb l'Associació de Veïns del Prat de Vilanova per revisar l'estat dels treballs de reordenació del barri

Comparteix:
04/06/2021 10:31

Ajuntament i veïns s'han emplaçat a una segona visita per comprovar el funcionament del nou sistema d'estacionament

El regidor de Mobilitat i Projectes i Obres d'espai urbà, Antoni Palacios, s'ha reunit amb diversos membres de l'Associació de Veïns del Prat de Vilanova, per conèixer i veure "in situ" l'avenç dels treballs que des de fa unes setmanes s'estan duent a terme al barri, amb l'objectiu de resoldre una antiga demanda veïnal, pel que fa al problema d'aparcament que pateixen, principalment els caps de setmana i durant els mesos d'estiu.

Durant la trobada, els representants dels veïns i veïnes han pogut indicar al regidor i als tècnics municipals encarregats del projecte quins són els principals aspectes pendents de resoldre, i els han exposat els seus dubtes i qüestions, amb l'objectiu de fer modificacions que satisfacin en la mesura del possible les seves expectatives.

Les places d'aparcament, les entrades als carrers de prioritat invertida o l'excés de trànsit rodat en els trams que travessen el barri, d'una banda a l'altra, han estat alguns dels temes que s'han debatut durant la visita, així com les qüestions que tenen a veure amb l'obtenció de la targeta de resident amb la qual es pot utilitzar l'àrea verda i que, a causa de les diferents casuístiques, seran valorades des de l'Ajuntament, per tal de trobar una solució.

La visita també ha permès veure diverses problemàtiques pel que fa a accessibilitat de les voreres, i des de l'Ajuntament s'ha pres nota, per tal de poder-ho incloure dins el Pla d'Accessibilitat que d'aquí a pocs mesos es podria portar a la seva aprovació pel Ple. Actualment ja s'han redactat totes les fases d'un document que esdevindrà una eina clau per la millora de l'accessibilitat global a tota la ciutat, i que tindrà partida estable en els propers pressupostos municipals.

Els treballs de reordenació al barri del Prat de Vilanova està previst finalitzar-los el 30 de juny, mentre que la regulació de l'estacionament podria estar enllestida al voltant del 21 de juny.

Per tal de seguir treballant en la millora, el regidor i els representants veïnals s'han emplaçat a una nova visita de cara a mitjans de juliol, que servirà per veure com funciona el nou model d'aparcament i si cal fer ajustos en el projecte per millorar la mobilitat al barri.

Prat de Vilanova

Prat de Vilanova

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Participació, Transport públic i mobilitat
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració