Menú

La setmana vinent començaran les obres d'ampliació i millora de la vorera sud del carrer del Forn de Vidre

Comparteix:
06/05/2021 12:16

Els treballs, que es realitzaran en dues fases, s'iniciaran en el tram entre la rambla de la Pau i el carrer de Magdalena Miró

Dilluns vinent començaran les obres d'ampliació i millora de la vorera sud del carrer del Forn de Vidre. Els treballs tenen com a objectiu ampliar i millorar el paviment de les voreres per tal de guanyar accessibilitat per als vianants.

Una altra de les millores que s'aconseguiran és una major amplitud de pas per als vehicles que circulen entre el carrer de la Llibertat i el carrer de Narcís Monturiol. L'eliminació de l'actual cordó d'aparcament permetrà, d'una banda, guanyar amplada de vorera i alhora possibilitarà que, per exemple, hi puguin passar simultàniament dos autobusos, cosa que fins ara no era possible.

En l'actualitat, la vorera entre la rambla de la Pau i el carrer de Magdalena Miró no s'ajusta als criteris mínims quant a accessibilitat, de manera que els treballs d'ampliació serviran per donar compliment a la normativa. Pel que fa al tram entre el carrer de la Llibertat i de Narcís Monturiol, tot i tenir l'amplada que dicten les normes d'accessibilitat, s'aprofitarà per donar-li més amplada, ja que es tracta d'un itinerari altament utilitzat per persones usuàries del servei de rodalies i del servei de bus urbà i interurbà.

A més del canvi d'amplada, la vorera comptarà amb rebaixos i paviment ratllat tàctil per a persones amb mobilitat i visió reduïda.

Les obres tindran un termini d'execució de tres mesos. Del 10 al 28 de maig s'iniciaran en el tram comprés entre la Rambla de la Pau i el carrer de Magdalena Miró. En una segona fase es farà el tram entre el carrer de la Llibertat i de Narcís Monturiol.

L'ajustament en la reposició de paviments d'unes obres d'estesa de cables realitzades per l'empresa Endesa ha estat el punt de partida d'aquesta actuació. El treball de coordinació entre els serveis tècnics municipals i les mateixes companyies possibilita destinar els recursos en la millora de l'accessibilitat de la ciutadania.

Un altre exemple d'aquest treball coordinat són les obres d'ampliació de les voreres dels carrers de Sitges i de Cristòfol Raventós, que han d'iniciar-se en les pròximes setmanes i que permetran donar compliment a la normativa pel que fa a accessibilitat.

Carrer del Forn de Vidre

Carrer del Forn de Vidre

.

.

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Espai públic, Transport públic i mobilitat
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració