Menú

Comunicat del Grup Municipal d'ERC

Comparteix:
22/12/2020 11:39

En relació a l'empresa Componentes

Des d'Esquerra Republicana Vilanova i la Geltrú estem compromesos amb la protecció dels llocs de treball dels nostres veïns i veïnes, i amb la protecció de la salut i del medi ambient.
Per això des de fa anys seguim de ben a prop la situació al voltant de Componentes, i hem, estem i seguirem treballant per la seva continuïtat i la qualitat de l'aire.

Vetllem pels interessos dels treballadors de l'empresa i els dels veïns i veïnes, cercant sempre el millor per la ciutat, per tots els qui hi vivim, i pel seu futur.
Ho fem des de les dades, el diàleg i el treball, i ens agradaria que així ho fessin tots els grups polítics. Pensem que la distorsió que membres de l'oposició estan duent a terme no ajuda a contribuir a la millora i seguiment de la situació.

Jugar amb el patiment de les persones dient que l'empresa està a punt de tancar, quan no és cert, és fer joc brut i actuar sense valors ètics a l'hora de fer política.
Des d'ERC continuem defensant el treball continuat amb l'empresa, els treballadors i els veïns i veïnes per la continuïtat de l'empresa a la ciutat i el control de la qualitat de l'aire i de l'entorn.


Vilanova i la Geltrú, 21 de desembre de 2020

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Grups municipals
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració