Menú

El comerç de VNG formarà part de Cliccat, el primer marketplace associatiu de Catalunya

Comparteix:
09/12/2020 15:39

L'Ajuntament subvenciona la formació pels establiments de la ciutat que vulguin incorporar-se a la venda en línia

Vilanova i la Geltrú, a través de l'associació Viu Comerç, participa en la iniciativa Cliccat, un Marketplace (mercat virtual) que uneix comerços de tot Catalunya. 93 associacions comercials del país s'han unit per crear un espai comú de venda en línia per tal d'adaptar-se als canvis de comportament del consum arran de la pandèmia.

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Medina, anima als establiments locals a afegir-se a la iniciativa perquè Cliccat “reforça tot el que és el comerç de proximitat i de km 0”. Medina recorda que amb la situació generada per la Covid-19, a més de l'increment de les compres en línia, “també s'ha notat que hi ha hagut una major conscienciació del que és el comerç de proximitat”, i creu que des de VNG cal apostar per l'adaptació a “aquests nous usos del consum, tots aquests nous hàbits de consumidor”.

Els més de 10.000 comerços catalans que tenen accés a la plataforma de venda en línia començaran les pròximes setmanes la formació. Viu Comerç considera la iniciativa una bona oportunitat per la ciutat. El president de l'associació, Joan Galimany, explica que “vam apostar des de l'inici per aquesta plataforma, és molt necessària per al comerç, la pandèmia ens ho va fer evident, feia falta que el comerç es modernitzés”.

L'associació de comerços vilanovins ha format part del grup impulsor de Cliccat, i ofereix a tots els seus associats sis mesos d'accés gratuït a la plataforma. Els establiments que no estiguin a Viu comerç també s'hi poden integrar amb un període gratuït de dos mesos. L'ajuntament de VNG assumirà el cost de la formació per a tots aquells establiments que decideixin sumar-se a aquesta iniciativa.

La previsió d'entrada en funcionament de la nova plataforma en línia dels comerços catalans és el mes de gener.

Joan Galimany i Jordi Medina

Joan Galimany i Jordi Medina

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Comerç
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració