Menú

Els comerços de VNG obriran dimarts, 8 de desembre

Comparteix:
03/12/2020 13:57

L'obertura en festiu passa de diumenge a dimarts, dia sense restriccions de mobilitat entre poblacions

Els comerços de Vilanova i la Geltrú podran obrir dimarts, 8 de desembre, en comptes del diumenge dia 6. La Generalitat de Catalunya ha ofert aquesta possibilitat als municipis catalans i VNG ha acceptat, d'acord amb les associacions locals vinculades a l'activitat comercial.

Aquest canvi afavoreix l'activitat comercial, ja que els dies entre setmana no hi ha restriccions de mobilitat pel Coronavirus. El fet que el 8 de desembre es puguin fer desplaçaments entre poblacions pot ajudar a dinamitzar l'activitat comercial a VNG i també els sectors vinculats com la restauració.

La direcció General de Comerç i els municipis estableixen cada any els dies festius en què els comerços poden obrir. Davant de la situació excepcional motivada per la pandèmia de la Covid-19, la Generalitat va proposar ahir la possibilitat de fer el canvi als municipis que ho sol·licitessin.

Des de divendres, 27 de novembre, els carrers de la ciutat ja mostren la il·luminació nadalenca i altres elements decoratius com els arbres de Nadal a la plaça de les Neus i el passeig del Carme.

El 13, 20 i 27 de desembre es segueixen mantenint com a dies on els comerços podran obrir les seves portes si així ho desitgen.

Obertura dels comerços de VNG en dia festiu

Obertura dels comerços de VNG en dia festiu

Arbre de Nadal a la plaça de les Neus

Arbre de Nadal a la plaça de les Neus

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Comerç
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració