Menú

VNG celebrarà la Festa de l'Animal amb activitats online del 19 al 24 d'octubre

Comparteix:
13/10/2020 20:53

La festa que, tradicionalment aplegava entitats, associacions i amants dels animals a la rambla de la Pau, programa enguany activitats, xerrades, webinars i la passarel·la de l'adopció en format telemàtic

La Festa de l'Animal que organitza conjuntament l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Mancomunitat Penedès Garraf (CAAD) s'ha convertit enguany en la Setmana de l'Animal. Una iniciativa que del 19 al 24 d'octubre promourà activitats, trobades, xerrades i la passarel·la de l'adopció en format telemàtic.

Les restriccions socials derivades de la pandèmia per la Covid-19 han impactat de ple en aquesta fira, que tradicionalment se celebrava a la rambla de la Pau, amb força èxit de públic i d'entitats i associacions que hi participaven com a expositors. Així doncs, tant la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de VNG com el Centre d'Acollida d'Animals de Companyia (CAAD) de la Mancomunitat Penedès-Garraf han optat per celebrar la Festa de l'Animal amb un ampli programa d'activitats online.

Del dilluns 19 al dissabte 24 d'octubre s'organitzaran sessions webinar i xerrades en streaming sobre diversos temes relacionats amb els animals de companyia. La setmana d'activitats tindrà com a punt final la passarel·la de l'adopció, que enguany com la resta d'activitats es realitzarà online el dissabte 24, a les 18.30 h.

Per seguir les activitats i inscriure's només cal accedir al següent enllaç.

Imatge d`arxiu de la Festa de l`Animal de 2018

Imatge d`arxiu de la Festa de l`Animal de 2018

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Ciutat verda
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració