Menú

Vilanova i la Geltrú es reivindica com una destinació turística segura i de qualitat

Comparteix:
30/07/2020 9:35

L'Ajuntament treballa de la mà amb els agents del sector en diferents campanyes de promoció de la ciutat

En un moment en que països com Alemanya, França, els Països Baixos, Bèlgica i el Regne Unit han recomanat no viatjar a Catalunya i altres territoris de l'estat espanyol, Vilanova i la Geltrú es reivindica com una destinació turística segura. En plena temporada alta d'estiu, i després de la feina feta per convertir la ciutat en un referent del turisme de qualitat, els sectors públic i privat continuen treballant de la mà per salvar una temporada que ha començat molt tocada per la crisi sanitària per la Covid-19.  

El regidor de Promoció Econòmica i Projecció de Ciutat, Jordi Medina, ha volgut destacar que “Vilanova i la Geltrú és una destinació turística segura i de qualitat, així ho avalen les mesures de prevenció que adopten les empreses del sector, i les últimes dades epidemiològiques”. El regidor es mostra convençut que “les mesures que estan adoptant alguns països responen als seus interessos per promoure el turisme intern i que la seva gent es quedi al país i consumeixi perquè no se'n ressenteixi la seva economia”.

És per això que des de l'Ajuntament es continua fent el seguiment de l'afectació de la pandèmia amb els agents del sector, i treballant amb les diverses campanyes de promoció de la ciutat, que duraran fins a finals d'any i que tenen prevista la projecció de diferents materials audiovisuals.

Així, a més del vídeo “Un estiu en versió original” llençat fa unes setmanes https://www.vilanova.cat/noticies/detall?id=99995837, es preveu fer altres campanyes audiovisuals, a més de llançar nou marxandatge promocional de la ciutat i oferir un nou punt d'informació turística prop de l'estació de tren, així com un aparcament d'autocaravanes.

La campanya d'aquest 2020, marcada per les restriccions imposades per la pandèmia, va adreçada especialment al turisme de proximitat. En aquets sentit, en el seu compte de Twitter, Jordi Medina ha convidat tothom a gaudir d'una ciutat amb un gran valor patrimonial, comercial, gastronòmic i de lleure:  “Tot i les circumstàncies, Vilanova i la Geltrú és una ciutat de referència i una destinació turística segura i de qualitat. Veniu i gaudiu-la!”

Vilanova i la Geltrú ofereix turisme de sol i platja combinat amb una oferta diversa de qualitat

Vilanova i la Geltrú ofereix turisme de sol i platja combinat amb una oferta diversa de qualitat

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Turisme
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració