Menú

Vilanova i la Geltrú homenatja el conjunt de la ciutadania per l'esforç realitzat davant la Covid-19

Comparteix:
22/07/2020 17:50

Acte de reconeixement al personal sanitari, d'acció social, dels serveis essencials, xarxa ciutadana, i de record per les víctimes

Vilanova i la Geltrú homenatjarà divendres al conjunt de la ciutadania pel seu esforç en la lluita contra la Covid-19. Un acte als jardins de l'Espai Far servirà també per recordar les víctimes del Coronavirus i per donar suport a les famílies afectades. L'homenatge es podrà seguir en directe per Canal Blau TV, a partir de les 19.30 h.

 

La ciutat vol agrair per un costat la feina de professionals sanitaris, d'acció social i dependència, dels serveis essencials com la neteja i el transport, els establiments comercials essencials, la policia i els bombers. Per l'altra també tracta de realçar la solidaritat de les persones i les entitats locals, en iniciatives com la Xarxa Ciutadana de Suport i altres accions solidàries i de bon veïnatge.

 

El regidor de Participació i Salut, Enric Garriga, creu que “la reacció de la majoria de persones ha estat encomiable, molt bona, i això ho hem d'agrair, ajudant a les persones que més ho han necessitat, participant en iniciatives solidàries, anant a treballar per donar serveis bàsics o quedant-se a casa i respectant les indicacions. Totes aquestes actituds són d'agrair, i això és el que volem fer”.

Garriga recorda que "aquesta situació encara no ha acabat i volem posar en valor els esforços que vam fer, els que estem fent i els que encara haurem de fer en el futur"

 En l'acte hi seran representats cadascun d'aquests sectors, i hi haurà intervencions per explicar experiències i recordar moments viscuts. L'homenatge, dirigit, escrit i presentat per l'actriu Júlia Barceló, tindrà diferents actuacions musicals amb la participació del grup Copa Lotus i de l'arpista Esther Pinyol.

Participants a la Xarxa Ciutadana de Suport

Participants a la Xarxa Ciutadana de Suport

Voluntariat del projecte Aliments amb cor

Voluntariat del projecte Aliments amb cor

Voluntari "maker" amb la impressora 3D

Voluntari "maker" amb la impressora 3D

Voluntària "cosidora" fent mascaretes

Voluntària "cosidora" fent mascaretes

Voluntària a l`Economat VNG

Voluntària a l`Economat VNG

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Alcaldia i protocol, Participació, Salut
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració