Menú

El Teatre Principal i l'Auditori Eduard Toldrà anuncien les noves dates per als espectacles de la programació cultural Escena

Comparteix:
07/04/2020 11:05

Durant el confinament posen a l'abast de la ciutadania nous formats a través de les xarxes

L'estat d'alarma i el confinament han provocat el tancament dels equipaments culturals de la ciutat i han deixat en suspens la progamació d'arts escèniques prevista per a aquestes setmanes. Lluny de renunciar-hi, l'Ajuntament està treballant per trobar-hi alternatives.
La regidora de Cultura, Adelaida Moya, ho explica d'aquesta manera: "La cultura també és una activitat econòmica que, com moltes altres, aquests dies s'està veient afectada per aquesta aturada forçosa que representa el confinament. Els programadors públics en som molt conscients i amb l'objectiu de no perjudicar, encara més, l'economia dels artistes i creadors del món de la cultura, estem ajornant els espectacles que ja teníem programats, i en cap cas els suspendrem". 

Així doncs, les noves dates dels espectacles ajornats fins al moment són:

Medusa Fest: aquest festival musical s'emplaça al dissabte 3 d'octubre.
Concert “Contrallums” de la Camerata Eduard Toldrà: diumenge 4 d'octubre
L'espectacle de música familiar “El pot petit al teatre”: diumenge 11 d'octubre.
“Els ocells” de la cia La Calòrica: divendres 23 d'octubre
La cantaora Mayte Martín portarà “Memento”: dissabte 24 d'octubre.
L'espectacle familiar de La Xarxa “Maduuuuuixes” de La Bleda: diumenge 1 de novembre.
“Lluny de casa” de l'Aula d'Activitats Teatrals Tracart: divendres 6 de novembre.¿“Paraísos mejores”, de Javier Ruibal: dissabte 14 de novembre
Clara Peya protagonitzarà “Estómac”: diumenge 22 de novembre
Terra Teatre amb “Els darrers dies de la Catalunya republicana”: divendres 11 de desembre
“La Tempesta” de la companyia Parking Shakespeare: diumenge 14 de març de 2021
“L'art de la fuga” de la Camerata Eduard Toldrà: diumenge 28 de març de 2021
L'espectacle infantil “La lluna en un pot”, de La petita Malumaluga: diumenge 25 d'abril de 2021.

En el cas dels espectacles previstos a partir del mes de maig, s'anirà veient com evoluciona la situació de la pandèmia i, si cal, també es trobaran noves dates.

Pel que fa a les entrades, les persones que ja tinguin comprada l'entrada per a algun dels espectacles ajornats i encara estiguin interessades en assistir-hi, aquestes entrades seran vàlides per a la nova data. Si no hi poden assitir, se'ls retornarà l'import. Per tal de conèixer i gestionar les situacions de cada espectador, es demana que s'envïi un correu electrònic a cultura@vilanova.cat abans de diumenge 19 d'abril, explicant si es vol mantenir l'entrada per a la nova data o si es vol un retorn de l'import.

Mentre l'Auditori Eduard Toldrà i el Teatre Principal són tancats pel decret de l'estat d'alarma, podeu seguir-los a les xarxes socials Facebook i Instagram. La Regidoria de Cultura continua treballant des de casa compartint nous formats culturals pel confinament, actualitzant la informació de la temporada, i donant resposta als dubtes i consultes de la ciutadania a través del correu electrònic. 
Més informació de recursos culturals per a aquests dies, aquí.


El Dia Internacional de la Dansa, enguany des de casa
Vilanova i la Geltrú se suma a la iniciativa de l'Associació de Professionals de la Dansa a Catalunya per celebrar el Dia Internacional de la Dansa des de casa. Des de l'1 fins al 29 d'abril s'anima tothom a convertir les xarxes en una festa del moviment. Enlloc de portar les escoles de dansa al carrer com cada any, l'Ajuntament convida tothom a ballar a casa i penjar els vídeos a les xarxes. Es poden penjar coreografies amb la música que es vulgui, acompanyades del hashtag #BallemaCasaDID20. Hi està tothom convidat: professionals, amateurs, nens i nenes, joves i grans. El Teatre Principal convida a participar en aquesta campanya afegint el hashtag #DID20VNG i etiquetant @elprincipalvilanova i @ajuntamentvilanova

Podeu veure aquí un vídeo promocional d'aquesta iniciativa per fer dansa d'estar per casa.
 

El Pot Petit farà les delícies de grans i petits l`11 d`octubre

El Pot Petit farà les delícies de grans i petits l`11 d`octubre

El Dia Internacional de la Dansa, el 29 d`abril, enguany a les xarxes

El Dia Internacional de la Dansa, el 29 d`abril, enguany a les xarxes

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració