Menú

L'Ajuntament de VNG iniciarà aquest dimarts el repartiment de la primera tramesa de targetes moneder per als infants que disposen de beca menjador

Comparteix:
24/03/2020 10:38

Per a les famílies que utilitzen el servei de l'Economat, es continuaran garantint els àpats dels infants amb el mateix sistema que s'utilitza durant l'estiu

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ja té a punt el dispositiu per fer el repartiment de les targetes moneder per als infants usuaris de les beques menjador. La Regidoria d'Acció Social va dissenyar un dispositiu que permetés fer el repartiment de la forma més eficaç possible, tan bon punt les conselleries d'Educació i Treball, Afers Socials i Famílies van anunciar el repartiment d'aquestes targetes moneder.

Segons dades de la Regidoria d'Acció Social de l'Ajuntament de VNG, a la nostra ciutat són 1.290 infants els beneficiaris de beques menjador. En primer terme, des de la Generalitat s'ha informat que, aquest dimarts arribarà una primera tramesa de 937 targetes, mentre que la resta fins al nombre total d'usuaris de beca menjador s'espera que arribin en breu. Segons ha explicat la regidora d'Acció Social de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Marta Guinda, “malgrat l'endarreriment s'ha pogut atendre les famílies ¿més vulnerables amb infants mitjançant un suplement del paquet que reben de l'Economat”. En aquest sentit, mentre totes les famílies no  disposin de les targetes moneder, “es continuarà garantint els àpats amb el mateix sistema que s'utilitza durant l'estiu”.

Quant al repartiment de la primera tramesa de targetes, que s'iniciarà aquest dimarts, 24 de març a la tarda, la regidora Marta Guinda ha explicat que “s'enviarà un SMS a les famílies que rebran les targetes informant-los del seu funcionament i el lliurament es farà a domicili". 

Segons ha donat a conèixer el Govern de la Generalitat aquesta mesura es mantindrà fins que estiguin vigents les mesures preventives extraordinàries adoptades per l'activació del Pla d'Actuació PROCICAT per malalties emergents a causa del coronavirus COVID-19.

.

.

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Atenció a la ciutadania, Infància, Salut, Serveis a les persones
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració