Menú

Diumenge es presenta la nova temporada Escena

Comparteix:
20/01/2020 12:53

Serà en un acte obert al Teatre Principal, presentat per Marc Bala i amenitzat per la banda Janio Marti Project

La nova temporada #Escena es desvetllarà aquest diumenge 26 de gener al Teatre Principal. Serà en una gala oberta al públic a partir de les 18 h, durant la qual es desgranarà la nova programació que s'estrenarà al febrer i que s'allargarà fins al mes de juny.

Marc Bala serà el presentador de l'acte, que comptarà amb la música en directe de la banda Janio Marti Project. Els espectadors podran gaudir d'entrevistes a molts dels protagonistes de la temporada, amb projectes com el Tots dansen i el Cantem!, intercalades amb actuacions musicals en directe i la projecció de vídeos que aniran presentant la programació per als propers mesos al Teatre Principal,  l'Auditori Eduard Toldrà i el Centre d'Art Contemporani La Sala.

La qualitat de l'oferta cultural de la nova temporada Escena destaca amb propostes com ‘La Rambla de les Floristes' del TNC; el darrer treball de Clara Peya, ‘Estómac'; ‘Cobertura' amb Bruno Oro i Clara Segura; o el nou treball coreogràfic de Roser López Espinosa, “Trama”.

El 2020 arriba amb una celebració molt especial, el 40è FIMPT i l'espectacle “Paraísos mejores” de Javier Ruibal, que serà el punt de partida de la celebració, a la capital del Garraf, de quatre dècades de Festival Internacional de Música Popular Tradicional. A més, les exposicions al Centre d'Art Contemporani La Sala tindran en la col·lectiva femenina “Elogi del Malentès” i “Retaules de la gent, barcos, màquines, gats 1956-1965”, d'Armand Cardona Torrandell, els seus màxims exponents.

En l'acte de diumenge també es donarà a conèixer la programació familiar i de cinema, i s'informarà del sistema de venda d'entrades i abonaments, que comença l'1 de febrer.

No us deixeu perdre aquest acte, on tothom serà benvingut!

"La rambla de les floristes", una producció del TNC que arriba al Principal

"La rambla de les floristes", una producció del TNC que arriba al Principal

"Elogi del malentès" és una mostra col·lectiva femenina que es podrà veure a La Sala

"Elogi del malentès" és una mostra col·lectiva femenina que es podrà veure a La Sala

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració