Menú

Vilanova i la Geltrú habilita un punt de càrrega per a vehicles elèctrics al Dic de Ponent

Comparteix:
19/12/2019 13:31

En sis mesos es preveu habilitar dos punts més de càrrega ràpida, un segon a la façana marítima i un altre al centre de VNG.

Vilanova i la Geltrú disposarà a partir de dilluns d'un punt doble de càrrega per a vehicles elèctrics públic i gratuït, ubicat al Dic de Ponent, davant del parc de Ribes Roges. Les obres per habilitar aquest nou servei s'estan enllestint aquesta setmana i a partir de dilluns es preveu que ja pugui ser utilitzat.

Es tracta d'un punt de càrrega semi ràpida que pot donar servei alhora a dos vehicles i que funcionarà mitjançant la targeta de l'aliança de municipis per la interoperabilitat de l'Institut Català de l'Energia (ICAEN), amb sistema contactless o bé mitjançant l'app per a mòbil ‘EVcharge', havent-se registrat prèviament.

Aquest matí el regidor de Mobilitat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Antoni Palacios, tècnics municipals i responsables de la instal·lació han visitat l'obra que està gairebé enllestida. Antoni Palacios ha destacat que el Govern “ja des de l'inici vam apostar per prioritzar la mobilitat sostenible i la prova és que a pocs mesos de l'inici del Mandat ja tenim el primer punt de recàrrega de vehicles elèctrics”. El regidor de Mobilitat ha avançat que aviat a la capital del Garraf, hi haurà dos punts més, “en breu tindrem un altre punt que posa Ports de la Generalitat a l'entrada de la ciutat, a les oficines de Ports”. D'altra banda, ha anunciat Antoni Palacios “en un curt termini de temps, en 3 o 4 mesos, tindrem un altre punt de recàrrega per a dos vehicles més al centre de la ciutat, de manera que en un termini curt de temps tindrem a la ciutat 6 punts de càrrega”.

Quant a les característiques dels punts de càrrega de Ports de la Generalitat i el que s'ubicarà al centre de la ciutat, a l'aparcament de zona blava situat a la cruïlla del carrer de Tetuan i d'Escolapis, seran de càrrega ràpida.

Podeu escoltar aquí les declaracions del regidor sobre el punt de càrrega per a vehicles elèctrics

.

.

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Ciutat verda, Espai públic, Transport públic i mobilitat
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració