Menú

VNG clou la XXI Biennal d'Art Contemporani Català

Comparteix:
09/10/2019 10:33

A la mostra es podrà veure obra de la vilanovina Anna Ill, una de les onze artistes seleccionades

Divendres 11 d'octubre s'inaugura al Centre d'Art Contemporani La Sala l'exposició de cloenda de la present edició de la XXI Biennal d'Art Contemporani Català. L'art més jove de les terres catalanes es podrà veure a la nostra ciutat de l'11 d'octubre al 3 de novembre. Entre les artistes seleccionades per exposar en aquesta biennal destaca la vilanovina Anna Ill, que ha comptat amb una aportació econòmica de 300 euros per produir la seva obra. Ill és una de les 11 artistes seleccionades, d'un total de 65 que es van concórrer a la convocatòria.

Vilanova i la Geltrú, que ja va acollir la segona edició d'aquest certamen el 1982, es torna a comprometre amb la Biennal d'Art Contemporani Català, una exposició itinerant per Catalunya, per mantenir viva la flama de l'art emergent i donar suport als creadors joves. 

La Biennal és una mostra itinerant pel país que ha passat per Sant Cugat del Vallès, Lleida, Banyoles, Tarragona i Reus abans d'arribar a la nostra ciutat. Mostra la diversitat de formes i sensibilitats de joves artistes de diferents procedències, per a crear un món diferent a través de les arts visuals. Catalunya té un reconegut prestigi internacional gràcies al seu art, i atrau turisme cultural gràcies als artistes del segle XX reconeguts internacionalment.

Els onze artistes seleccionats provenen de diferents territoris de Catalunya: Guillem S. Arquer (Sant Fost de Campsentelles), Mariona Berenguer (Sant Cugat del Vallès), Irene Bou (Mataró), Adrià Gamero (Olot), Anna Ill (Vilanova i la Geltrú), Carles Llonch (Lleida), Joan Pallé (Lleida), Anna Pascó (Esplugues de Llobregat), Yurian Quintanas (Tona), Eduardo Ruiz (Barcelona) i Sebastián Ruiz (Montcada i Reixach).

Aquest divendres a les 19 h s'inaugura l'exposició de cloenda a La Sala, i diumenge 13, a les 12 h, es farà una visita comentada a càrrec de Josep Canals, director de la Biennal. 

Carles Llonch

Carles Llonch

Anna Ill

Anna Ill

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració