Menú

Vilanova i la Geltrú se suma un any més a les Jornades Europees de Patrimoni

Comparteix:
04/10/2019 13:48

Els dies 11, 12 i 13 d'octubre es podrà participar en un seguit d'activitats gratuïtes a diversos museus i espais de la ciutat

El cap de setmana vinent tornen les Jornades Europees de Patrimoni a Vilanova i la Geltrú impulsades per l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural, a iniciativa del Consell d'Europa i la Comissió Europea. Aquestes jornades se celebren ininterrompudament a Catalunya des del 1991 i són considerades com l'activitat participativa més important d'Europa en relació al patrimoni cultural. Aquest projecte compta amb la col·laboració de la Federació de Municipis Catalunya, de l'Associació Catalana de Municipis i de l'Institut Ramon Muntaner i en l'edició d'enguany incorpora com a nous col·laboradors, l'Associació Capital de la Cultura Catalana i Catalonia Sacra.

Com diu el regidor de Patrimoni Cultural, Jordi Medina, “es tracta d'una gran oportunitat per conèixer espais de la ciutat que formen part d'un llegat de molts anys que configura la nostra història i que ens ajuden a projectar Vilanova i la Geltrú”.

Pel què fa a la programació, entre el divendres 11 i el diumenge 13, les Jornades Europees de Patrimoni a Vilanova i la Geltrú inclouen diverses propostes gratuïtes per apropar el seu ampli patrimoni cultural a la ciutadania a través dels seus 7 equipaments: el Museu del Ferrocarril de Catalunya, el Museu romàntic Can Papiol, la Biblioteca Museu Víctor Balaguer, el Centre d'Art Contemporani La Sala, el CIRMAC (Centre d'Interpretació del Romanticisme Masia d'en Cabanyes), i el jaciment arqueològic de Darró.

Entre les diferents activitats que s'han organitzat, podeu trobar Jornada de portes obertes en diferents museus, visites comentades gratuïtes, recreacions històriques, i itineraris culturals a la ciutat.

Tota la programació d'activitats la podeu consultar aquí

I si voleu conèixer altres activitats que es fan arreu de Catalunya, podeu veure el programa aquí

Museu Romàntic Can Papiol

Museu Romàntic Can Papiol

Exposició "La presència del Prado" al Balaguer

Exposició "La presència del Prado" al Balaguer

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració