Menú

Es presenta la nova temporada Escena amb la programació cultural de setembre a febrer

Comparteix:
10/09/2019 14:31

El Teatre Principal, l'Auditori Eduard Toldrà i el Centre d'Art Contemporani La Sala ofereixen propostes per a tots els gustos

Aquest mes de setembre s'enceta una nova temporada Escena, amb propostes d'arts escèniques, visuals i musicals per arribar a diversos públics.

La regidora de Cultura, Adelaida Moya, ha destacat en roda de premsa que, a l'hora de dissenyar la programació, “un dels objectius estratègics és donar suport als creadors locals, per donar-los eines de professionalització i oportunitats de donar-se a conèixer i créixer més enllà de l'àmbit local”.

És en aquest context que s'emmarquen els programes Singulart i Suport a la creació. Així, en l'àmbit musical, la programació comptarà amb un concert dels grallers Clau de Mar en tribut als Grallers de l'Acord, amb la presentació dle nou disc dels mareta Bufona, o amb la proposta “Isla”, de José Luis Bieito.

En l'àmbit d'arts escèniques, es proposa l'espectacle de circ “Mitra”, amb la companyia d'un vilanoví; o una obra de teatre del vilanoví Àlex Pereira.

I pel que fa a les arts visuals, la presència vilanovina se centra en l'exposició sobre els 50 anys de l'EMAiD, i l'exposició “Spam”, comissariada pels directors vilanovins del festival Blanc.

Fins al mes de gener, el Teatre Principal, l'Auditori Eduard Toldrà i el Centre d'Art Contemporani La Sala ofereixen propostes com “La reina de la bellesa de Leenane”, amb Marta Marco i Ernest Villegas, Marc Parrot, “Kingdom” de l'Agrupación Señor Serrano, la XXI Biennal d'Art Contemporani Català, “Calma” de Guillem Albà, “Abans que es faci fosc” amb Míriam Iscla, “Oscuridad” amb Dafnis Balduz, Mayte Martín, i moltes altres.

Aquests equipaments municipals també acullen les propostes relacionades amb el cicle festiu de la ciutat i amb les entitats, com el Medusa Rock, el concert dels Tres Tombs, o l'espectacle familiar en el marc de la Fira Conte va! Va de contes, a més d'obrir-se durant la setmana per residències, assajos i estades tècniques.

La programació de cinema, i la programació familiar amb els espectacles de La Xarxa, que enguany s'allarga fins al juny, acaben de completar l'oferta per als propers mesos.

La venda d'entrades per als espectacles s'iniciarà diumenge 22 de setembre. Els abonaments es podran adquirir des d'un dia abans.

Tothom qui vulgui fer un tast dels espectacles d'aquesta temporada està convidat a l'acte de presentació gratuït que es farà divendres 20 de setembre a les 20 h al Teatre Principal, conduït pel periodista vilanoví Maiol Roger.

Podeu consultar tots els detalls de la programació Escena, així com les activitats paral·leles, aquí

Per escoltar la roda de premsa, sencera, podeu adreçar-vos aquí

Roda de premsa de presentació de la temporada

Roda de premsa de presentació de la temporada

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració