Menú

L'OMIC, a disposició dels afectats pel temporal

Comparteix:
13/08/2019 10:21

L'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor oferirà assessorament perquè puguin tramitar la seva reclamació

El temporal de pluja i vent de la matinada de dilluns va deixar una imatge de destrucció als eu pas per Vilanova i la Geltrú. Van ser molts punts de la ciutat els que van quedar afectats, especialment pel cop de vent o esclafit que va assolar una part de la ciutat i que va arrencar arbres, teulades i senyals de trànsit.

L'acumulació de pluja, més de 50 litres per metre quadrat en mitja hora, va provocar moltes inundacions de baixos i va fer cedir estructures i terrats.

Totes aquestes afectacions, tant a la via pública com a particulars, estan en vies de solució per part dels serveis tècnics municipals i de serveis d'emergències com els Bombers.

Ara és hora de fer balanç, i són molts els particulars que hauran de tramitar ajuts i peritatges.

Els passos a seguir són, primer de tot, informar la seva companyia asseguradora, que enviarà un pèrit per fer la valoració i tramitar la indemnització.

En cas que l'assegurança no respongui a la reclamació o no respecti les condicions de la pòlissa, els afectats poden anar a l'OMIC per tramitar la reclamació. L'Ajuntament recorda que la ciutadania té a la seva disposició l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor, L'OMIC, situada al costat de la plaça de la Vila, al número 1 del carrer dels Escolapis.

D'altra banda, cal recordar que per tal de fer arribar les incidències de manera ràpida i àgil a l'Ajuntament, la ciutadania disposa d'una aplicació per a mòbils, “Millora VNG”, que permet fer fotografies i enviar-les als serveis municipals.

Informació de l'Agència Catalana de Consum:

http://consum.gencat.cat/ca/recomanacions/assegurances/

El temporal va afectar molts particulars

El temporal va afectar molts particulars

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Comerç, Consumidors
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració