Menú

Bus gratuït per gaudir del castell de focs de Festa Major des de la façana marítima

Comparteix:
01/08/2019 14:49

El servei funcionarà des de les 21 fins a les 24 h del diumenge 4 d'agost.

Un any més l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú habilita un servei de bus gratuït per gaudir del tradicional castell de focs de Festa Major des de la façana marítima. Aquest és un dels actes més esperats de la festa gran de la ciutat i aglutina gran nombre de persones a les platges i al passeig  per poder veure des de primera fila l'espectacle pirotècnic.

Per evitar el col·lapse viari l'Ajuntament de VNG organitza un servei de bus llançadora gratuït per enllaçar el centre de la ciutat amb la façana marítima. Cal tenir en compte que la Policia Local limitarà l'accés amb vehicle a la façana marítima a partir de les 21 h a la cruïlla entre el carrer de Josep Coroleu i l'avinguda de Jaume Balmes, mentre que la resta d'accessos a la façana marítima quedaran tallats a partir de les 22 h. Un cop finalitzat el castell de focs s'obriran els accessos per fases per facilitar la sortida de vehicles.

Així mateix durant tota la nit es mantindrà tallat el carril lateral del passeig Marítim, entre la rotonda de la rambla de Joan Baptista Pirelli i la rotonda de la cruïlla Joan Oliver, per la celebració del ball de les 7 hores a la plaça del Port.

Bus llançadora al castell de focs

El servei funcionarà de les 21 h a les 24 h del diumenge 4 d'agost, amb el següent recorregut des del centre cap a la façana marítima: rbla. de Salvador Samà (davant de l'escola Pompeu Fabra); av. de Jaume Balmes; c. de  Josep Coroleu; rbla. de Lluís Companys fins a la cruïlla amb el c. de Ramon Muntaner amb el c. de Pere Jacas (fi de recorregut).

La tornada des de la façana marítima al centre surt del c. de Pere Jacas (on hi ha el final del recorregut) per la rbla. de Lluís companys en sentit muntanya; c. de Josep Coroleu i c. de Pelegrí Ballester, per arribar a la parada de la rbla. de Salvador Samà (davant de l'escola Pompeu Fabra).

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Transport públic i mobilitat
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració