Menú

Ampliació de l'aparcament de la zona esportiva de VNG

Comparteix:
18/07/2019 13:00

L'adequació d'una part del terreny situat entre el Centre Esportiu Municipal Parc del Garraf i el pavelló Isaac Gálvez permetà ampliar les places actuals d'aparcament lliure

Mitjançant un conveni entre l'Ajuntament de VNG i la concessionària del Centre Esportiu Municipal Parc del Garraf s'estan executant obres d'ampliació de l'aparcament lliure situat a la zona esportiva de la capital del Garraf. L'adequació d'una pastilla de 2.000 m2 d'un total de 3.590m2 permetrà ampliar en un centenar de places l'espai destinat a l'estacionament de vehicles que serà exempt de pagament.

La inversió per realitzar aquesta ampliació, amb un cost de 50.680,85 euros, van a càrrec de la concessionària Parc del Garraf. A banda de la intervenció per adequar la superfície de 2.000 m2 com aparcament, la resta del terreny serà terraplenat, anivellat i compactat. La intervenció es preveu que estigui finalitzada en el termini de 3 setmanes.

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Esport, Transport públic i mobilitat
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració