Menú

El festival Juanita's revalida l'èxit assolit en anteriors edicions

Comparteix:
09/07/2019 13:16

La platja de Ribes Roges el cap de setmana s'hi ha realitzat una vintena d'activitats d'esports de lliscament amb 2000 pràctiques realitzades.

La 7a edició del festival Juanita's Vilanova ha convertit novament la platja de Ribes Roges en l'escenari perfecte on realitzar esports de lliscament. Surf, stand up paddle, vela lleugera, caiac, llaguts, estels acrobàtics són algunes de les activitats que el públic assistent ha practicat gràcies a la iniciativa Juanita's Vilanova Beach Sports Festival.

El cap de setmana ha complert plenament amb les expectatives de l'organització i s'han realitzat una vintena de propostes amb un total de 2000 pràctiques realitzades. El festival Juanita's és una iniciativa que pretén promocionar l'esport a la platja fent de Vilanova i la Geltrú un lloc referent dels esports de lliscament. El festival Juanita's adreça a públic de totes les edats i nivells ja que un dels seus objectius és incentivar hàbits saludables i vida activa per a les persones a qualsevol edat.

La capital del Garraf presenta un litoral ideal per a la pràctica d'esports de mar i de sorra, per les seves dimensions i característiques. En aquesta 7a edició la programació incloïa una vintena d'activitats, entre les quals cal destacar els estels d'un fil i les competicions d'estels acrobàtics de quatre fils.

A banda també ha gaudit de gran èxit l'hidrofoil board, una activitat espectacular on els participants  proven nou material i noves tècniques de lliscar al mar. A més a més, també s'han realitzat tallers i exhibicions de danses de La Polinèsia, una activitat amb scooters adreçada als infants i una marxa nòrdica.

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Entitats, Esport, Infància, Joves, Turisme
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració