Menú

Torna l'òpera a la fresca amb la retransmissió des del Gran Teatre del Liceu de "Tosca" de Puccini

Comparteix:
19/06/2019 14:24

Serà el divendres 28 de juny a la plaça de les Neus

El divendres 28 de juny a les 22 h a la plaça de les Neus tindrà lloc la retransmissió de l'òpera de Giacomo Puccini "Tosca" en directe des del Gran Teatre del Liceu. Per tercer any consecutiu Vilanova i la Geltrú, a través de l'Auditori Eduard Toldrà, participa en el projecte operístic Liceu a la fresca.

La retransmissió es podrà veure a través d'una pantalla que s'instal·larà a la plaça i el públic disposarà de cadires per poder seguir l'espectacle. Es tracta d'un acte gratuït i obert a tothom.

El Liceu a la fresca és un projecte amb un fort component divulgatiu, de desmitificació de conceptes associats al gènere líric, amb accés a títols atractius i accessibles i fer gaudir a tothom de l'òpera. Amb les retransmissions en directe el públic pot assistir d'una manera única, propera i informal a una funció al Liceu.

El projecte es va iniciar l'any 2007 amb Òpera a la Platja que consistia en la retransmissió, a través d'una pantalla gegant i en fals directe, de l'òpera que s'estava representant en el mateix Teatre. La Temporada 2014-2015 aquest projecte es va fer realitat de nou, i es va fer la retransmissió de La Traviata afegint-se uns quants municipis que, a través de pantalles situades a les seves places i carrers, van fer arribar l'òpera a les seves poblacions. L'experiència es va anar repetint durant les següents temporades i cada cop més poblacions han participat en el Liceu a la fresca, fent arribar l'òpera als seus municipis i fent gaudir de l'òpera a cada cop més públic.

Retransmissió d`òpera en directe, l`any 2017 a la plaça de la Vila

Retransmissió d`òpera en directe, l`any 2017 a la plaça de la Vila

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració