Menú

Demà dijous se celebra a Neàpolis la XIV Nit de l'Esport

Comparteix:
19/06/2019 9:51

Un acte que premia esportistes i clubs pels èxits aconseguits durant la temporada

Aquest dijous 20 de juny, a les 20 hores, se celebrarà a l'Auditori de Neàpolis de Vilanova i la Geltrú la catorzena edició de la Nit de l'Esport. Un acte organitzat per Canal Blau i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, que té com a objectiu fer un reconeixement a clubs i esportistes de la ciutat pels èxits esportius aconseguits durant la temporada. Però també a persones i entitats que han estat referents dins l'esport local o celebren una efemèride.

Durant la Nit de l'Esport es lliuren diferents premis. Aquests són:

- Premi Adarró: homenatge a aquelles persones de Vilanova i la Geltrú que han estat un referent per l'esport vilanoví, i/o que han treballat de manera altruista en favor dels valors que transmet l'esport.

- Premi Far de Vilanova: reconeixement a l'esdeveniment, esport o fet esportiu més destacat de la temporada i que ha projectat l'esport vilanoví a l'exterior.

- Premi Pasífae: reconeixement als èxits esportius de la temporada i a la trajectòria esportiva. Campions de Catalunya, Pòdiums en campionats d'àmbit superior (oficial i categories absolutes) equips que pugen de categoria (absolutes)

- Premi Volerany: reconeixement als fets destacables de l'esport des d'una perspectiva més àmplia. Projectes i iniciatives pedagògiques, foment dels valors socials, comunicatius i empresarials relacionats amb l'esport. Trajectòries destacades individuals o col·lectives esportistes i equips no federats.

Completen la nit de reconeixements els Premis MVP que lliura la redacció d'Esports de Canal Blau Televisió i Canal Blau FM als 3 jugadors/jugadores més valuosos del Club Patí Vilanova, del Club de Futbol Vilanova i del Bàsquet de 1a Catalana.

El jurat estableix tres nominats en cadascuna de les categories: millor esportista masculí, millor esportista femenina, millor entrenador o entrenadora i millor promesa.

La Nit de l'Esport serà retransmesa en directe per Canal Blau Televisió a les 20 h. El programa es podrà tornar a veure el cap de setmana.

Nit de l`Esport 2018

Nit de l`Esport 2018

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Esport
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració